Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Tietoja norjalaisesta mentaliteetista. Miksi norjalaiset naimisiin venäläisten naisten kanssa?


Ensimmäinen vaikutelmani Norjasta olemisesta on uskomaton - ympäröivän luonnon upea viehätys. Lukuisat vuonot, jäätiköt, vuoret, järvet, kivet, vesiputoukset saavat sinut joskus epäilemään todellisuutta, mitä tapahtuu - henkeäsalpaava kauneus voi olla niin upea.


Luonto ja norjalaiset ovat ehdottomasti erottamattomat sanat. Tunnettu skandinaavinen luonne on suuresti muotoiltu asenteesta urheiluun ja luontoon. Norjalaiset vitsailevat usein syntyneensä suksilla jaloillaan, joten rakastavat tätä urheilua. Alppihiihto on erityisen arvostettu. Vuorilta laskeutuva viikinki on jopa pienen kaupungin - Lillehammerin - vaakuna. Norjalainen ystäväni kertoi minulle, että voin ajaa hänen autoaan, mutta sukset ja vaimo ovat yksityisiä. Talviurheiluvälineiden kustannukset voivat olla lähellä edullisen auton hintaa. Koska valittavana on uusimmalla tekniikalla valmistetut urheiluvaatteet ja kalliit, tyylikkäät vaatteet, norjalaiset suostuvat melkein aina urheilutyyliin.Ilmauksella, että he tapaavat pukeutumalla, ei ole merkitystä tässä. Ulkonäkösi ei ole mielenkiintoinen, tai pikemminkin jossain taustalla persoonallisuuttasi on mielenkiintoinen. Vaatteet ja tyyli ovat toissijaisia ​​ja jopa merkityksettömiä. Tämä järkytti minua aluksi. Toisinaan näytti, että paikalliset asukkaat eivät välittäneet erityisen muodoistaan ​​- he näyttävät usein kuin palaavan kotiin stadionin juoksulta. Naisten halu näyttää parhaimmalta näyttää täältä outolta. Muutaman kerran katsoin venäjänkielisten naisten saastuneen minisissä, kalaverkkoissa ja korkokengissä täydessä sotamaalissa ostoskeskuksessa laajassa päivänvalossa. Se näytti rehellisesti, jotenkin sopimattomalta.


Suurin osa täällä olevista naisista on innokkaita feministejä, jotka eivät kyllästy taistelemaan oikeuksiensa puolesta ja jotka loukkaavat mielestäni paikallisia miehiä. En tiedä tilastoja, mutta olen havaintoni perusteella varma, että suurin osa täällä olevista parista hajoaa naisten aloitteesta.


Vaikuttaa siltä, ​​että tämän maan yhteiskunta perustuu tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen. Norjalaiselle ajatus mahdollisuudesta lahjua lääkäriä tai poliiseja on järjetöntä. Rasismi, seksismi tai ennakkoluulot ulkomaalaisia ​​vastaan ​​eivät ole tässä sallittuja. Erittäin korkea kansalaistietoisuus. En ole tavannut norjalaisia, jotka kieltäytyivät auttamasta sinua tai ehdottamasta mitään.


Täällä voit tuntea olosi täysin turvalliseksi milloin tahansa. Poikkeuksena on Oslo, jossa rikollisuus on melko korkea johtuen siellä jatkuvasti kasvavasta maahanmuuttajien määrästä. Autotallit ovat usein auki, koska miksi heidän pitäisi vartioida jotain, jos ketään ei varasta. Totta, tilanne on viime aikoina muuttunut suuren vierailijamäärän vuoksi.Sosiaalinen vapautuminen ja sukupuolten tasa-arvo ovat toinen norjalainen tunnusmerkki. Joskus se näyttää jopa ylenmääräiseltä. En pitänyt papista - naisesta hääseremoniassa. Toimittajan Daria Aslamovan mukaan Tukholman protestanttista kirkkoa johtaa lesbo. Ja tämä ei ole yllättävää kenellekään etenkään Skandinaviassa. Isät, joilla on rattaiden kanssa katuja, tekevät kotitöitä, valmistavat illallista vaimonsa saapumiselle töistä, ovat yleisiä. Vuotuinen palkallinen äitiysloma tarjotaan yhtäläisin ehdoin sekä äideille että isille. Vanhemmat ovat kauan oppineet neuvottelemaan kaikesta. Kylmäveriset, kiireettömät norjalaiset miehet, näyttää siltä, ​​että mikään ei voi tunkeutua ja syttyä paniikkitilaan.


Naisten runsaus puhtaasti "mies" ammattien maailmassa on myös yllättävää. Nainen on pääministeri täällä. Itse asiassa puolet kadulla kohtaamista poliisipartioista on naisia. Naiset ovat ammattiliittojen presidenttien, yritysjohtajien, putkimiesten ja rakennusalan työntekijöiden virkoja. Miehet puolestaan ​​työskentelevät usein lastentarhanopettajina, opettajina, sairaanhoitajina, leivonnais kokkeina ja kokkeina. Mieheni tyttäreni itse harjoitti talonsa verannan lattiaamista, vaikka hän työskentelee päiväkotiopettajana. Tässä ikään kuin työtä ei jaeta arvostettuun ja ei-arvostettuun, uros- ja naispuoliseen, jos vain henkilö haluaisi sitä.Emancipation kääntöpuoli on naisten itsenäisyys. Norjalainen ei suvaitse pahoinpitelyjä ja kiusaamista toivoen pelastaakseen perheensä. Hän tuntee taloudellisesti ja taloudellisesti itsenäisyyden. Jos jokin ei sovi hänelle, mies laitetaan oven ulkopuolelle. Minusta tuntui, että tällainen asenne pakottaa vahvemman sukupuolen paikalliset edustajat usein etsimään kumppania ulkomailta. Norjalaiset ovat asettaneet askeleen tälle.


Miehet, jotka ovat pettyneet paikalliseen reilumpaan sukupuoleen, etsivät naisia, joille perhe on ensisijainen tavoite, thaimaalaiset naiset ovat erittäin suosittuja. Mutta mielestäni kaikessa, joka koskee naisten kauneutta, älykkyyttä, miehen roolin kunnioittamista perheessä, omistautumista, reagointia, diplomatiaa, kykyä omistautua perheelle ja luoda mukavuutta talossa, venäläiset naiset ovat kilpailun ulkopuolella. Tunnen monia Norjassa asuvia aviopareja vaimojen kanssa Venäjältä.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com
#norway #visitnorway #ilovenorway #bestofnorway #norway2day #dreamchasersnorway #northernnorway #wu_norway #landscapesofnorway #norway_photolovers #ig_norway #loves_norway #norwaynature #highlightsnorway #thebestofnorway #i_love_norway #ignorway #bns_norway #dreamynorway #fjordnorway #pocket_norway #essence_of_norway #landscapeofnorway #northnorway #dogsofnorway #fjordsofnorway #raw_norway #oslonorway #norwayphotos #imagesofnorway #onlinedating #kikidating #dating #networking #ladies #flyprivate #men #guys

0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM