• Olesya

Spletni zmenki v SLOVENIJI

Zmenki v tvoji okolici

Lokalni zmenki v tvojem kraju, regiji - sklepaj nova poznanstva

ona-on za resne zveze in ljubezen, ne glede na leta

ZAKAJ MOJZMENEK.SI?

DISKRETNO IN ANONIMNO Preko interneta je spoznavanje preprosto. MojZmenek ti pomaga pri tem, ne glede na leta in želje. Zasebni stiki so diskretni in anonimni.  ENOSTAVEN PRVI STIK Osebi, ki ti je všeč lahko pošlješ poljubček, sporočilo, na razpolago pa imaš tudi hitro izbiro oziroma speedflirt, klepet preko “chata” in pogovor s spletno kamero. RESNI ZMENKI - ONA-ON Si želiš resne zveze? Dovoli, da te Kupid zadene s svojo puščico. Najdi ljubezen, resnično sorodno dušo, morda celo življenskega partnerja. KLEPET, FLIRT, ZMENEK Je življenje postalo prazno in si osamljen-a? Spoznaj nekoga novega že danes... za klepet, prijateljstvo, flirt, ljubezen ali resno zvezo.

LOKALNO IN GLOBALNO MojZmenek.si je del globalnega sistema, vendar je prilagojen Sloveniji. Spoznavaš se lahko z osebami, ki živijo v tvoji okolici ali na drugem koncu sveta. NA TISOČE NOVIH ČLANOV Število uporabnikov je vsak dan večje. Mesečno se registrira tisoče novih članov iz Slovenije, Evrope in sveta. Spletna stran ima več milijonov članov po vsem svetu. PREVERJENI PROFILI Profile vseh novih članov, ki se registrirajo, preverimo. Osebnih podatkov ne bomo nikoli razkrili drugim članom. Ti imaš nadzor nad svojimi podatki. PREIZKUSI KAKO DELUJE Naša spletna storitev je omogočila tisočim samskim, da so se spoznali. Preizkusi tudi ti kako delujejo hitri zmenki in kakovostni zasebni stiki.

1/ Izpolni obrazec za registracijo Izberi svoj spol, starost, vpiši svoj e-poštni naslov in uporabniško ime, potrdi splošne pogoje ter klikni na gumb "Začnite z iskanjem". Na vpisani e-poštni naslov ti bo poslano sporočilo za potrditev registracije. 2/ Potrdi e-poštni naslov Pred nadaljevanjem z registracijo preveri ali je v tvoj e-poštni nabiralnik prispelo sporočilo s povezavo za potrditev registracije. Obvezno preveri mapo neželjena pošta oziroma v Gmailu vsiljena pošta ter promocije. Če sporočila ne dobiš, klikni na povezavo za ponovno pošiljanje. 3/ Dopolni svoj profil Po uspešni potrditvi registracije lahko dodaš svojo fotografijo in dopolniš svoj profil. Napiši kaj ti je všeč in kaj si želiš. Tako boš lažje vzpostavil/a stik s tistimi, ki si želijo enako. 4/ Začni z iskanjem in spoznavanjem Oglej si profile uporabnikov in tistim, ki so ti všeč pošlji poljub ali sporočilo. Iščeš lahko po lokaciji, lastnostih ali pa uporabiš hitri flirt (Speedflirt), s katerim se enostavno odločiš ali ti je nekdo všeč ali ne.ZMENKI, ZASEBNI STIKI: ENOSTAVNO IN HITRO

HITRA IZBIRA (SPEEDFLIRT) S pomočjo hitre izbire se odloči ali ti je nekdo všeč. Če je simpatija obojestranska lahko nadaljujeta spoznavanje preko sporočil, klepeta (chat-a) ali klepeta s spletno kamero in se dogovorita za zmenek.

ISKANJE PO LOKACIJI Sklepaj nova poznanstva v tvoji bližini. Na MojZmenek lahko iščeš med uporabniki glede na njihovo lokacijo in oddaljenost od tvojega kraja ali pa tudi širše po Sloveniji in Evropi. Vsak mesec se nam pridruži na tisoče novih članov.

ISKANJE PO LASTNOSTIH Z izbiro kriterijev poišči osebe, ki ti resnično ustrezajo. Na osnovi lastnosti in želja lahko izbereš s kom se želiš spoznati. Pošlji poljub, sporočilo ali vabilo na klepet. Če sta oba za, se lahko pobliže spoznata in dogovorita za osebni zmenek.

ZMENKI NA TELEFONU Ostani v stiku kjerkoli si, z mobilno različico, ki je združljiva z vsemi mobilnimi napravami. Na tvojem mobilnem telefonu se prijavi z brskalnikom, na običajnem naslovu strani, oglej si profile in fotografije, prebiraj in pošiljaj sporočila,...

SPOZNAVANJE NA SPLETU JE ENOSTAVNO

Zakaj so spletni zmenki prava izbira?


Tukaj je le nekaj prednosti:


✔ spoznaš lahko veliko novih ljudi, kar je v vsakdanjem življenju precej težje

✔ spletna stran omogoča enostaven prvi stik

✔ vsi uporabniki so tam z namenom, da spoznajo nove ljudi

✔ če simpatija ni obojestranska se izogneš neprijetni osebni zavrnitvi

✔ nove simpatije lahko dobro spoznaš preden se dogovoriš za prvi pravi zmenek

✔ nova poznanstva lahko sklepaš kjerkoli in kadarkoli preko mobilnega telefona...

KAJ PRAVIJO UPORABNIKI?

“Pred kratkim sem se pridružila tej strani, ker mi zaradi dela zmanjkuje časa za družabno življenje. In po nekaj tednih sem imela prvi zmenek, ki je šel odlično. Ta vikend grem na drugega... Stran res deluje!”

“Ko sem se vpisala na to stran, nisem verjela, da lahko na spletu res spoznaš sorodno dušo. Zdaj se že en mesec družim z enkratnim moškim in življenje je lepše... Poskusite, nimate kaj izgubiti.”

“Na MojZmenek sem se registriral, ker mi je bilo dolgčas in sem želel le s kom klepetati. Spoznal pa sem več zanimivih deklet, in se sestal z nekaterimi.

Vsekakor mi ni žal :-)”

PREVERI NAŠ BLOG O ZMENKIH


10 nasvetov za uspešne zmenke Na spletu lahko najdete na tisoče različnih nasvetov, kaj lahko in česa ne smete početi na zmenkih. Da boste ob tej poplavi informacij morda malo manj zmedeni, preberite nekaj nasvetov priznanih terapevtov.

Kako narediti prvi korak Za večino moških je zavrnitev ena najbolj bolečih stvari, ki se jim lahko zgodi in zato raje ne poskusijo pristopiti k dekletu, saj so prepričani, da se bodo osmešili. Preberi nekaj nasvetov, s katerimi boš lažje naredil prvi korak.

Se odpravljaš na zmenek? Spoznavanje novih ljudi je s pomočjo spleta postalo hitro in izredno preprosto. Preberi katerih 5 stvari bi morala vedeti, preden se odpraviš na zmenek. Bodi previdna pri iskanju princa na belem konju...Travel Together

Kikidatingtravel.com

Dating Networking 

Kikidating.com 

#dating #yacht #men #women #speeddating #nice #france #italy #monaco #usa #palmbeach #travel #luxury #lifestyle #cooking


2 views0 comments

Recent Posts

See All