• Olesya

Online-treffit Suomessa

E-kontakti on aitojen ihmisten kohtauspaikka Löydä joku, jonka kanssa jakaa elämäNäin deittailet E-kontaktissa

Tuhannet samanhenkiset sinkut hakevat päivittäin seuraa. Parhaiten löydät seuraa E-kontaktissa olemalla itsekin aktiivinen. Kerro itsestäsi ja toiveistasi sekä hae juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita kattavilla hakutoiminnoilla. E-kontaktissa voit itse päättää, miten paljon haluat itsestäsi kertoa ja jakaa ja kehen haluat ottaa yhteyttä.


Turvallista deittailua

Meille on erityisen tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi E-kontaktissa. Jokainen profiili ja kuva tarkistetaan asiakaspalvelumme toimesta. Tällä pyrimme varmistamaan, että käyttäjät ovat palvelussa tositarkoituksella. Asiakaspalveluumme voi aina olla yhteydessä, mikäli jokin asia palvelun käytössä askarruttaa. Haluamme E-kontaktissa luoda turvallisen ympäristön deittailuun.


Helppokäyttöinen ja toimiva deittipalvelu

E-kontakti on selkeä ja helppokäyttöinen. Palvelua voit käyttää kätevästi myös puhelimella, missä ja milloin tahansa! Asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä ja auttaa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.E-kontaktista voit löytää juuri sinulle sopivaa seuraa - palvelussamme on miehiä ja naisia useasta ikäryhmästä ympäri Suomea. Samalla kun haet itsellesi sopivia kumppaniehdokkaita, annat itsellesi mahdollisuuden tulla löydetyksi toisen osapuolen toimestaAsiakaspalvelu palvelee joka päivä

Haluamme, että tunnet aina olosi turvalliseksi E-kontaktissa. Asiakaspalvelumme tarkistaa kaikki palveluun luodut profiilit. Jos sinulla on mitä tahansa palveluumme liittyviä kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10-13 ja 18-23. Yhteyden asiakaspalveluumme saat täältä: www.e-kontakti.fi/asiakaspalvelu


Ilmaista deittailua vai maksettu jäsenyys?

E-kontaktissa voi luoda profiilin ja olla jäsenenä ilman maksua. Voit luoda oman nettideittiprofiilin ja kuva-albumin, lähettää flirttiviestejä, vierailla muiden profiileissa sekä etsiä sinulle sopivia kumppaniehdokkaita ilmaiseksi. Viestin lukeminen ja lähettäminen on sivustolla maksullista.E-kontakti.fi on maksullinen koska ylläpidämme turvallista nettideittipalvelua, jossa saa suomenkielistä palvelua. Tarkistamme kaikki profiilit käsin.

Ota kaikki hyöty irti E-kontaktista

Nettideittailun A ja O on kattava ja kuvallinen profiili. Lisää itsestäsi hyvä profiilikuva sekä kerro itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Kun haluat löytää itsellesi sopivaa seuraa, kannattaa hyödyntää E-kontaktin monipuolisia hakutoimintoja. Myös flirttien lähettäminen muille käyttäjille, kuva-albumin avaimen pyytäminen tai antaminen, suosikiksi asettaminen, Match-viestikoneen ja Sinulle sopiva -ominaisuuden käyttäminen ahkerasti auttavat sinua juuri sen sopivan seuran löytämisessä. Kun mielenkiintoinen profiili löytyy, viestittele rohkeasti!

E-kontakti lyhyesti

E-kontakti.fi on täysin suomalainen nettideittipalvelu sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. E-kontakti.fi on perustettu vuonna 2009 ja sivusto on heti toimintansa alusta lähtien ollut yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista. Palvelu siirtyi Alma Median omistukseen elokuussa 2012. Palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisen työn tukemisesta. Palvelumme tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.
Travel Together

Kikidatingtravel.com

Dating Networking 

Kikidating.com 

#dating #yacht #men #women #speeddating #nice #france #italy #monaco #usa #palmbeach #travel #luxury #lifestyle #cooking

0 views0 comments

Recent Posts

See All