Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Online dating i Danmark


Opret en gratis datingprofil på under 1 minut og få chancen for at møde den eneste ene blandt flere end 50.000 singler fra hele Danmark. På 40plus.dk er alle profiler over 40 år, hvilket giver et godt og seriøst grundlag for at finde kæresten blandt andre voksne mennesker.


Opret en datingprofil

Din datingprofil skal være ærlig og du skal tænke godt over, hvad du egentlig ønsker af din kommende partner, ligesom det er vigtigt at du tænker over hvad du kan give en kæreste. Du skal være modig og ikke lade dig begrænse af hvad andre tænker. Det er meget vigtigt at du er dig selv - dit kommende forhold skulle jo gerne vare ved.


Når du opretter dig skal du vælge et brugernavn, og her er det vigtigt at du finder noget særligt, og meget gerne noget, som du har et forhold til. ”Storbycowboy” siger noget mere (og andet) end ”Sød fyr”, ligesom ”Kunstnerpigen” siger mere end ”Sød tøs”.
Når du laver din beskrivelse, skal du undgå klichéer som ”jeg elsker naturen”. Beskriv i stedet, hvad du elsker ved naturen, og gør dig umage for at lave en profil, som fortæller hvem du er, og hvad du kan tilbyde. Tænk på, at din drømmemand eller drømmekvinde skal blive interesseret i at lære dig bedre at kende. Det mål opnår du bedst ved at lave en profil, som beskriver dine interesser, dit livssyn og dine værdier. Forelskelsen kan i det små opstå allerede ved læsningen af profilen, og målet med din profil er jo at komme på date.


Et billede siger mere end 1000 ord, og dit profilbillede er meget vigtigt! Få en god ven eller veninde til at tage et rigtig godt billede af dig, i de omgivelser du gerne vil forbindes med.

Dating

Dating hvor voksne mødesEn ting er at skrive og chatte på nettet, en anden er at mødes i virkeligheden. Når I mødes, så vær dig selv, og lad være med at skrue forventningerne op. Det er sjældent at møde sin kommende livsledsager ved første møde, men han eller hun skal nok dukke op! Det er en god idé at mødes på neutral grund, f.eks. et sted hvor man kan gå en tur og snakke i fred og ro. Det er vigtigt at I kan koncentrere jer om hinanden, også selv om det måske ikke lige er det helt store.Lad fordommene blive hjemme. Hvis han eller hun fortæller med begejstring om en fodboldkamp, så læg mærke til begejstringen, selvom du egentlig havde foretrukket at snakke om opera. Det er helt klart vigtigt, at I har nogle fælles interesser og værdier, men det er også vigtigt at I begge er klar til at give hindanden plads og acceptere hinandens forskelligheder.


Når man er over 40 år gammel kan målet med dating i DK være at finde en kæreste for resten af livet, og et godt parforhold er givende på så mange områder at det er værd at kæmpe for. Lad være med at give op, blot fordi du efter nogle dates endnu ikke har mødt nogen du blev forelsket i: Han eller hun findes derude, og du skal nok finde den rigtige!
Netdating tager tid, man skriver og chatter, og så afhænger det hele alligevel af det første møde. Et godt alternativ kan være at deltage i singlefester eller singlerejser, hvor du fra dag 1 møder andre som også savner en kæreste, og deltager med samme mål som dig: At finde den eneste ene. Det er derfor, vi også har en afdeling på siden med de bedste single arrangementer for folk over 40.
Travel Together

Kikidatingtravel.com

Dating Networking 

Kikidating.com 

#dating #yacht #men #women #speeddating #nice #france #italy #monaco #usa #palmbeach #travel #luxury #lifestyle #cooking

1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM