• Olesya

Online γνωριμίες στην Ελλάδα

Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις


Γνωριμίες μέσα από site γνωριμιών στην Ελλάδα

Τα Site γνωριμιών στην Ελλάδα τα λεγόμενα Dating Sites κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Υπάρχουν πολλές πλέον τέτοιες σελίδες για online γνωριμίες αν και δεν είναι όλες αξιόπιστες ή πολύ ενεργές.

Εδώ θα βρεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες καθώς και  μια λίστα στο τέλος με τις πιο δημοφιλείς επιλογές από site γνωριμιών στην Ελλάδα.
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρει κάποιος τουλάχιστον αν είναι άντρας είναι ότι αυτές οι σελίδες για γνωριμίες δεν είναι τίποτε άλλο από επιχειρήσεις του διαδικτύου. Και στοχεύουν στο να βγάλουν χρήματα από αυτό που προσφέρουν.
  • Πως μπορεί κάποιος να τις χρησιμοποιήσει;

  • Ποιοι άνθρωποι συχνάζουν στα site γνωριμιών;

  • Τι ψάχνουν οι άντρες κατά βάση στις σελίδες γνωριμιών;

  • Τι ψάχνουν οι γυναίκες κατά βάση σε σελίδες γνωριμιών;

  • Τι πρέπει να ξέρει και να προσέξει κάποιος σε ένα Dating Site?

Για να μπει κάποιος σε μια τέτοια σελίδα γνωριμιών γενικά απαιτείται μια εγγραφή με κάποια στοιχεία και η εγγραφή συνήθως είναι κάτι απλό και δωρεάν. Δημιουργεί το προφίλ του ανεβάζοντας παράλληλα αν θέλει και κάποιες φωτογραφίες του που θα είναι φανερές σε όποιον επισκέπτεται το προφίλ του. Εδώ παρατηρείται όμως το εξής ενδιαφέρον φαινόμενο: Ενώ οι γυναίκες μπορούν να κάνουν εγγραφή και να συνομιλούν ελεύθερα και δωρεάν, οι άντρες θα πρέπει να πληρώσουν κάποια συνδρομή που ξεκινάει από 1 εβδομάδα μέχρι 6 μήνες και 1 χρόνο.

Ποιοι άνθρωποι συχνάζουν λοιπόν στις σελίδες γνωριμιών στα Dating Sites?

Όλοι εμείς! Ή κάποιοι από εμάς τέλος πάντων…

Σίγουρα πολλοί παντρεμένοι/παντρεμένες που αναζητούν μια καινούρια γνωριμία. Μοναχικοί τύποι που για διάφορους λόγους δεν βγαίνουν πολύ από το σπίτι ή δεν έχουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Μεγάλες ηλικίες που δεν θα φλέρταραν ποτέ δημοσίως, μικρές ηλικίες που θα μπουν από περιέργεια και για να κάνουν χαβαλέ. Αρκετοί είναι είναι αυτοί που ψάχνουν προφανώς την, ξεπέτα… 

Αλλά και επαγγελματίες κοπέλες βίζιτες call girls γυναίκες επί πληρωμή που θα σου εξηγήσουν ευγενικά ότι μπορείς με κάποιο ποσό να έχεις μαζί τους ερωτική συνεύρεση. Για 1 ώρα ή και παραπάνω σε κάποιο ξενοδοχείο ή στον χώρο τους.


Άντρες και γυναίκες στο κυνήγι μιας γνωριμίας μέσα από site γνωριμιών

Τι ψάχνουν οι άντρες κατά κύριο λόγο σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ;

Μα τι άλλο, το εύκολο και γρήγορο σεξ! Τις λεγόμενες, ξεπέτες. Δεν ψάχνουν αυτό που αναφέρεται ως ‘’Σοβαρή σχέση’’, ‘’Σχέση για γάμο/συμβίωση’’ κλπ. Με την διαφορά ότι δεν απαγορεύει κανένας σε κανέναν να πουλάει αυτό το παραμυθάκι σε κάθε γυναίκα που αυτό θέλει να ακούσει μέσα σε ένα τέτοιο site γνωριμιών.

Είναι πολύ εύκολο πίσω από το πληκτρολόγιο να είμαι από καλός έως τέλειος! Να είμαι κάποιος άλλος δηλαδή και να πω αυτά που καταλαβαίνω ότι θέλει να ακούσει η γυναίκα που συνομιλώ προκειμένου να με συμπαθήσει και να μου “ανοιχτεί”…

Έχω ακούσει περιστατικά διαφόρων ειδών με πιο συχνό το να είναι κάποιος παντρεμένος και να το έχει κρύψει ακόμα και επί μήνες σε μια σχέση που ξεκίνησε μέσα από ένα site γνωριμιών. Προφασιζόμενος δουλειές, επαγγελματικά ταξίδια, έλλειψη χρόνου κλπ. Ή συμβίωση  με παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, που δεν θα πρέπει να το μάθουν ακόμα αλλά σιγά σιγά, και διάφορα άλλα.

Τι ψάχνουν οι γυναίκες κατά κύριο λόγο σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ;

Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες το πρώτο που ψάχνουν είναι επικοινωνία. Θέλουν να μιλήσουν, να μιλήσουν με κάποιον καλό συνομιλητή έξυπνο με χιούμορ “ατακαδόρο” και βέβαια να ακούσουν…κομπλιμέντα! Πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη το τελευταίο.

Πάλι σε αντίθεση με τους άντρες οι γυναίκες φοβούνται το γρήγορο ραντεβού και αντί αυτού θέλουν να γνωριστούν καλά πρώτα και σε βάθος χρόνου. (Εδώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες που αναφέρω πιο πάνω) για να δουν αν τις ελκύει εγκεφαλικά ο άντρας από την άλλη πλευρά αλλά και να αποκτήσουν μια κάποια εμπιστοσύνη.

Όλο και περισσότερες γυναίκες δίνουν πρωταρχική σημασία σε αυτό και το ψάχνουν με μανία. Το να τις ελκύσει και να τις διεγείρει δηλαδή εγκεφαλικά πρώτα κάποιος στον υπέρτατο βαθμό και όλα τα άλλα έρχονται μετά. Έχει υπάρξει και ως όρος τα τελευταία χρόνια και αναφέρεται ως Sapiosexual.

Κάτι άλλο που ψάχνουν και οι άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες όμως αυτή τη φορά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, είναι το sex chat. “Πικάντικη” συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου  χωρίς όρια. Με σκοπό την διέγερση και απώτερο σκοπό την δημιουργία φαντασιώσεων και την αυτοϊκανοποίηση στο κρεβάτι ή στον καναπέ του σπιτιού εύκολα ανέξοδα και με ασφάλεια.


Αναζητώντας σύντροφο σε site γνωριμιών

Τι θα πρέπει να προσέξει κάποιος στα site γνωριμιών και ειδικά αν είναι άντρας;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν άντρα σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών είναι να πέσει θύμα απάτης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί (και συμβαίνει κατά κόρον) σε ανυποψίαστους χρήστες αυτών των ιστοσελίδων. Μέσω αυτού που έχει γίνει γνωστό ως ‘’Russian Brides’’ (Ρωσίδες νύφες) και αναφέρεται σε κάτι που ξεκίνησε από χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Αμέτρητα επίσης είναι τα fake profiles.

Ψεύτικα προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες με σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες αποσπώντας τους χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.

Όμορφες κοπέλες μετά από την online γνωριμία να ζητούν κάποια χρήματα με σκοπό να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Για να κάνουν γνωριμία και από κοντά με τον καλό της καρδιάς τους. Λίγα στην αρχή, περισσότερα στην συνέχεια για χαρτιά βίζες εισιτήρια για αγορά κάποιου κινητού κλπ . Τα χρήματα φεύγουν συνήθως με Western Union και συνήθως χάνονται όπως και η υποψήφια νύφη. Είναι μια καλοστημένη παγίδα!


Ένας πολύ μεγάλος αριθμός προφίλ είναι ψεύτικα με ψεύτικες φωτογραφίες κατασκευασμένα για να εξαπατήσουν

Ποτέ, μα ποτέ δεν στέλνεις χρήματα. Ακόμα και αν πρόκειται για 80-100 ευρώ που μπορεί να σου ζητήσει μια κοπέλα από την Βουλγαρία μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Γιατί κατά 99,9% θα τα χάσεις!
Παρακάτω θα βρείτε τον πιο δημοφιλή και αξιόπιστο ιστότοπο γνωριμιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην Ελλάδα με δωρεάν εγγραφή. Αλλά με αμοιβή, όπως είπαμε, για άντρες, τουλάχιστον αν θέλουν να ανταλλάξουν μηνύματα.
Σε κάθε περίπτωση, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο διαδικτυακό ραντεβού με ξένες γυναίκες και αν είστε γυναίκα όσον αφορά το σεξ!

Travel Together

Kikidatingtravel.com

Dating Networking 

Kikidating.com 

#dating #yacht #men #women #speeddating #nice #france #italy #monaco #usa #palmbeach #travel #luxury #lifestyle #cooking

3 views0 comments

Recent Posts

See All