• Olesya

Noord betekent niet koud: hoe word je verliefd op een Noor?


Tegen de achtergrond van geëmancipeerde en emotieloze Noren winnen ze in relaties met zulke mannen meer dan alleen op de eenvoudigste punten:


bijna iedereen kookt geweldig en velen zijn er dol op;

vrouwelijk, zorg voor zichzelf;

laat een man een man zijn;

weet veel over gemakkelijk initiatief.

Scandinavische mannen weten met één oogopslag te charmeren, ze kunnen goed luisteren en ze waarderen ook actieve en enthousiaste vrouwen. Als je weet waarom de Noren hun vrouwen "moe" zijn, schrijf dan in de comments!


Het zijn ook geweldige vaders: wist u dat alleen Finland en Noorwegen "ouderschapsverlof" hebben?


Het aantrekken van en zelfs verliefd worden op een Noor is vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar te weten waar je het accent correct moet plaatsen.


1. Moeder natuur

Noren en natuur zijn onafscheidelijke begrippen. Liefde voor wandelen, fjorden en sport zit in het bloed van Noorse mannen.


Hij kan bescheiden enkele hectares van een pittoresk fjord bezitten en 's ochtends uitgaan voor een wandeling met zijn hond en het terrein "omzeilen". Het belangrijkste is dat het niet uitmaakt wat voor weer het buiten het raam is.

Als je een Noorse man wilt, onthoud dan dat "de natuur geen slecht weer heeft" en jij ook niet.


Ondanks het feit dat Noorwegen niet het meest populaire land is voor toerisme (grotendeels vanwege de prijzen), zal niemand het vergeten als je er eenmaal bent.


Scandinavische mannen houden erg van hun aard.


Schrik niet als hij je al op een tweede date (soms zelfs op de eerste) oproept voor een wandeling met een overnachting onder de sterrenhemel, en nog beter eens is (beter voor de tweede).

Ten eerste zal hij u geen aanstoot geven - als u zich zorgen maakt over uw veiligheid. Ten tweede zal hij je zelf niet beledigen. Noorwegen heeft van oudsher een zeer respectvolle houding ten opzichte van vrouwenrechten.


Integendeel, dit is een reden om je te verheugen: het betekent dat hij je vertrouwt, want vreemden worden niet meegenomen op een wandeling.2. Lichaamscultuur

Overigens wordt het karakter van noordelijke mannen voor een groot deel bepaald door hun houding, niet alleen ten opzichte van de natuur, maar ook ten opzichte van sport. In het huis van elke Noor vind je zeker ski's.


Sommigen van hen maken zelfs grapjes dat ze met ski's aan hun voeten zijn geboren.

En als het voor ons gebruikelijk is om te pronken met onroerend goed, auto's en sieraden, strijden de Noren om de titel "meest elegante ski's". Ik maak geen grapje. Dergelijke wedstrijden bestaan.


En ja, ze waarderen de vrouwelijke figuur erg hoog. Simpelweg omdat er in hun land een cultus van sport is en het dieet voornamelijk uit eiwitten bestaat (weinig groenten en veel vlees).

Ze staren naar actieve en atletische meisjes, want iedereen zoekt zijn eigen soort.


Daarom, als je er lang van hebt gedroomd om je aan te melden voor een sportschool of om te gaan dansen, aarzel dan niet - de Noor zal niet alleen je prachtige innerlijke wereld waarderen.


Als je een date hebt in het park, laat je spelden dan in je kast. Zelfs als hij verwijst naar een romanticus, is het beter om sneakers of sneakers te kiezen.

Hoe je je als vrouw moet gedragen, ook als de situatie daadkracht vereist, vind je in de gratis online cursus Man: Honest Instructions.


Geloof me, passie voor buitenactiviteiten en sport is veel cooler dan bier, tanks en een bank. Het enige voorbehoud: Noorse mannen houden meer van hun atletische lichamen en Instagram dan van anderen.


En je zult moeten wennen aan zijn eindeloze selfies.


Op een gegeven moment kan het lijken alsof hij zo gepassioneerd is over zichzelf en sport dat hij je helemaal vergeten is. Dit is niet waar. Accepteer gewoon het feit dat elke normale man in de eerste plaats gepassioneerd is door zijn bedrijf en hobby, en daarna over een vrouw.3. "Problemen" met het gezicht

Als je je man in Noorwegen hebt ontmoet of ooit in dit fantastische land bent geweest, valt iets anders op: koude kalmte, isolatie en emotionele beklemming in de samenleving.


Ze worden zelfs meer bepaald, niet eens door het temperament, maar door sociale normen en liefde voor regels.

Dit werd natuurlijk beïnvloed door zowel historische als klimatologische omstandigheden. Het is geen geheim dat zuiderlingen opener en spraakzamer zijn, maar de inwoners van noordelijke landen houden het liefst alles voor zichzelf.


Wanneer je een Scandinaviër voor het eerst ontmoet, kan het daarom lijken dat je iets verkeerd doet: hij zal laconiek zijn en misschien gierig met emoties.


Het ergste dat u kunt doen, is de reden in uzelf zoeken.

Hoewel dit niet betekent dat je je biografie, opgebouwde emoties en alle interessante verhalen uit je kindertijd in één keer moet dumpen. Hier kan het worden aangezien voor slechte manieren en schending van persoonlijke grenzen.


Onthoud dat mensen het leuk vinden om gevraagd te worden. Glimlach daarom, stel vragen, toon gematigd maar oprecht emoties en je zult zien hoe het smelt.

Leer te vertrouwen, geef hem een ​​kans om zich open te stellen en je krijgt een eerlijke en liefdevolle man in een gelukkige relatie.4. Gelijkheid en emancipatie

Een andere onderscheidende eigenschap van Noren is de absolute gelijkheid van mannen en vrouwen.


En, om eerlijk te zijn, veel Noren zijn de sterke en onafhankelijke vrouwen beu, maar de propaganda van emancipatie en feminisme kan daar geen bezwaar tegen hebben.

Noorwegen heeft te strenge wetten die het stemrecht van vrouwen definiëren, en als iemand probeert inbreuk te maken op hen - zelfs met een woord - bestaat het risico om de gevangenis in te gaan.


Daarom verheugen Scandinavische mannen zich stilletjes wanneer ze een zachte, vrouwelijke en zachtaardige vrouw ontmoeten die bereid is haar echtgenoot op een goede manier te "gehoorzamen".

Dit betekent niet dat de Noor van u zal verlangen dat u stopt met studeren of werken, integendeel, de inwoners van de Noordse landen respecteren alle carrièreambities enorm.


Maar toch wil elke man naast hem allereerst een vrouw zien, de minnares van het huis en de bewaker van de haard.


Er zijn Noren die bereid zijn om alle huishoudelijke verantwoordelijkheden in tweeën te delen, en er zijn er die voorstander zijn van een verdeling van de verantwoordelijkheden in "vrouwen" en "mannen".


Hier is het belangrijk om aan de kust af te spreken wie er wast, wie schoonmaakt, kookt en wie geld in huis brengt.

Noren (zowel mannen als vrouwen) zijn veelzijdige soldaten, maar het is belangrijk om te begrijpen wat je wilt en wat je van je man verwacht. Een waardig persoon zal altijd voor zichzelf willen zorgen, ongeacht de wetten.


Probeer zachtaardig en begripvol te zijn. Ik verzeker u dat u in elke situatie een uitweg en een compromis kunt vinden.

Als je subtiel, als een vrouw, aan je man wilt overbrengen wat je wilt. Het is dan dat er harmonie in de relatie zal zijn.


5. Vrijheid van handelenAls je ooit Noorwegen hebt bezocht, heb je waarschijnlijk gemerkt hoe de lokale bevolking met kinderen omgaat, ze mogen letterlijk alles. Noren voeden hun kinderen op in een sfeer van absolute vrijheid.


Daarom is diezelfde vrijheid inherent aan volwassen Noren, voor hen is er niets verboden of onmogelijk, behalve het kader van de wet.

Als je in een ander land woont, vindt hij een kans om op een date te komen. Of (in ieder geval) retourtickets kopen. Als hij dat niet doet, is hij óf een kletskous en een schurk, óf hij is gewoon niet in jou geïnteresseerd.


Noorse mannen zijn zich er terdege van bewust dat het in de GOS-landen gebruikelijk is om voor een vrouw te betalen, de deur te openen en een jas te serveren.


Geen enkele gelijkheid van rechten zal hem tegenhouden als hij je echt het hof wil maken.

Elke normale man toont graag zijn mannelijkheid en geeft een vrouw de kans om zich beschermd en geliefd te voelen.


En wandelend door het leven met het motto "het onmogelijke is mogelijk", staat een verliefde Noor klaar om al je wensen te vervullen.


Severyanin: instructies voor gebruik

Als het gaat om het persoonlijke geluk van een man, willen ze allemaal hetzelfde: een tedere, vrouwelijke vrouw met wie hij een serieuze relatie kan opbouwen, en nationaliteit speelt hier de laatste rol.


Hetzelfde geldt voor vrouwen. Wees gewoon jezelf, laat jezelf zien als een vrouw, verberg je emoties niet, druk je gedachten en verlangens uit

Daarom moet je in een relatie met een man, vooral een buitenlander, gewoon oprecht zijn, glimlachen en je gedachten en verlangens zachtjes uiten, zoals een vrouw. Het is deze staat die een man van elke nationaliteit aantrekt.


Het belangrijkste is om iets waardigs in een van hen te onderscheiden en te leren hoe je steen voor steen relaties kunt opbouwen.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com


#norway #visitnorway #ilovenorway #bestofnorway #norway2day #dreamchasersnorway #northernnorway #wu_norway #landscapesofnorway #norway_photolovers #ig_norway #loves_norway #norwaynature #highlightsnorway #thebestofnorway #i_love_norway #ignorway #bns_norway #dreamynorway #fjordnorway #pocket_norway #essence_of_norway #landscapeofnorway #northnorway #dogsofnorway #fjordsofnorway #raw_norway #oslonorway #norwayphotos #imagesofnorway #onlinedating #kikidating #dating #networking #ladies #flyprivate #men #guys

0 views0 comments

Recent Posts

See All