Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Nationella egenskaper hos norska mäns könNordmän Män från avlägsna kalla länder är väldigt blyga, de vet nästan det enda sättet att flirta - att säga tyst: "Hej!" - och vänta på vidareutvecklingen från damen. För att förföra dem organiserar kvinnorna själva den medföljande miljön, de förförar dem kompetent och skickligt. Sju av tio norrmännen buktar efter förförarens charm. Tack vare den feministiska rörelsen förtrycktes mäns roll, män blev bristande initiativ och döljer sin aktivitet djupt i sig själva.Dessa "snö" män kommer att dra till det sista, om det bara inte fanns sex, de är redo efter en månad eller ännu mer. I sängen är de ganska skickliga och fyndiga.

Ivriga och passionerade kvinnor skrämmer och avvisar män, de behöver en blygsam, anspråkslös partner, inte en gudinna för lust och avsked. Lång passionerad sex är inte för dem, skandinaverna har alltid bråttom någonstans, bråttom. Norska män är bara perfekta för äktenskap och familj.Norska män blir inte bortskämda av medfeministernas uppmärksamhet. Som regel är en sårbar natur gömd bakom yttre jämlikhet och likgiltighet. Nordmannen behöver en tillgiven och uppriktig kvinna som finner vem, han uppfattar detta som en gåva och uppskattar förhållandet. Han är modig nog att försöka bygga en familj med en kvinna från ett annat land. Samtidigt är lokala män som regel blygsamma och utbildade.


De kännetecknas av sådana drag som ärlighet, anständighet, ansvar, allvar. Ofta kombineras dessa funktioner med viss naivitet. Särskilt om din valda kommer från ett avlägset landsbygdsområde. Som regel är nordmän ganska opretentiösa i vardagen. De kommer alltid att ta hand om hushållssysslor med lätthet.Det finns fler män i Norge än kvinnor, så utländska kvinnor har alltid en chans att träffa en norska och gifta sig med en nordmann. Många nordmän söker nu gifta sig med utländska kvinnor. (Män från Norge är besvikna över sina kvinnor - emanciperade och strävar inte efter att skapa en familj). Lyckligtvis letar utländska kvinnor ofta efter sätt att gifta sig med en norska, vilket leder till skapandet av mycket starka internationella familjer. Hur är en man från Norge?Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com


#norway #visitnorway #ilovenorway #bestofnorway #norway2day #dreamchasersnorway #northernnorway #wu_norway #landscapesofnorway #norway_photolovers #ig_norway #loves_norway #norwaynature #highlightsnorway #thebestofnorway #i_love_norway #ignorway #bns_norway #dreamynorway #fjordnorway #pocket_norway #essence_of_norway #landscapeofnorway #northnorway #dogsofnorway #fjordsofnorway #raw_norway #oslonorway #norwayphotos #imagesofnorway #onlinedating #kikidating #dating #networking #ladies #flyprivate #men #guys


1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM