• Olesya

Näin on Singaporessa ja Singaporessa.
Joten kuinka mennä naimisiin Singaporen kansalaisen kanssa, on erillinen asia. Jos olet jonkin verran ravittu ja kuitenkin naimisissa Singaporen kansalaisen kanssa, ei ole väliä missä maassa se tapahtui. Sitten sinulla voi kuherruskuukauden jälkeen olla puhtaasti päivittäisiä kysymyksiä. Hylkäämättä kaikki pienet kysymykset pääset pääasiassa, mihin maahan asut.


Laillinen aviomies voi haluta tai vaatia asumistaan, nimittäin Singaporessa, ja sinä, uskollinen vaimo, älä epäröi pitkään, mene valitun jälkeen. Olipa se pitkä vai lyhyt, päädyt silti Singaporeen, ja tavalla tai toisella, epäilykset valitun maan oikeellisuudesta alkavat hiipua päähänsä, ja aviomies jostain syystä ei halua rekisteröidä puolisoaan maan kansalaiseksi.Yleisesti ottaen kulttuurienvälisen tai muun väärinkäsityksen takia erimielisyyksiä voi syntyä, mutta myös avoimia konflikteja. Ja sanonta, että söpö huijaus vain huvittaa itseään, ei ole tässä sopiva. Lyhyesti sanottuna, jotta voit ratkaista tämän ongelman, sinun on siirryttävä siirtopalveluun. He kertovat sinulle mitä tehdä. Jos kaikki on kunnossa, ongelma ratkaistaan ​​vuoden sisällä.


Entä jos esimerkiksi aviomies sairastui ja kuoli turvallisesti? Vaimolla ei ole vielä oleskelulupaa, ja lisäksi lapset jäävät? Sama pätee, jos aviomies meni pitkään vankilaan. Ja tiedetään, että Singaporen vankilaa kutsutaan hitaaksi giljotiiniksi. Esimerkiksi eurooppalainen ei kestä siellä vankilassa yli 5-6 vuotta. Ainakin näiden viiden vuoden aikana puolison on jotenkin tehtävä työtä. Ja vaikka hänellä on lain mukaan oikeus työskennellä, mutta monet sellaisissa tai vastaavissa tilanteissa joutuvista eivät löydä sopivaa työtä, koska heillä ei ole riittävää pätevyyttä. Lisäksi, jos näin tapahtuu kansalaisuudettomalle henkilölle tai se on rekisteröintiprosessissa.Lisäksi lapset, heidät on koulutettava. Jos perhe on köyhä, koulutus on itse asiassa heikko. Luonnollisesti lasten kanssa muuttaneilla perheillä on kieli este. Lapsen, joka on saavuttanut 5–6-vuotiaana, vaaditaan osallistumaan englannin kielen kursseihin esikoulussa. Jos hän ei osaa englantia, ymmärrät itse, mikä häntä odottaa koulussa.


Lisäksi tilastot osoittavat, että avioliittojen määrä ulkomaalaisten naisten kanssa kasvaa vuosittain. Myös nuorten singaporelaisten määrä, jotka ansaitsevat vain vähän perheen tukemiseksi, kasvaa.


Mitä tehdä, kysyt. Myös Singaporen hallitus esitti samanlaisen asian. Ajattelimme ja päätimme, että meidän on perustettava useita keskuksia perheille tarkoitettuihin tuki- ja avustustoimiin useissa asioissa maassa.Voit mennä sinne, jos aviomiehesi hylättiin, hänet lähetettiin vankilaan, työpaikkaa ei ole, et tiedä englantia ja muita kansallisia kieliä, myös jos sinulla ei ole kansalaisuutta tai oleskelulupaa. Singaporen mukaan ihmiset ovat pääkaupunki, kuten he sanovat. Siksi, huolimatta joidenkin naisten ennakkoluuloista, sinun on mentävä sinne.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com


#hongkong #hkig #sex #singapore #malaysia #taiwan #china #photography #japan #discoverhongkong #travel #dubai #fashion #love #usa #man #london #indonesia #hongkonger #hkgirl #love #australia #korea #girls #asia #jakarta #thailand #newyork #kikidating #kikidatingtravel #dating #networking #onlinedating

0 views0 comments

Recent Posts

See All