Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Minden, amit tudnod kell az olasz férfiakról

Olaszország egyik látnivalója a férfiak. Annak érdekében, hogy kevesebb kérdése legyen számukra, összeállítottunk egy útmutatót a modern olasz nyelvhez.


érzelmek

Egy olaszországi férfi kész sírni indoklás nélkül vagy anélkül - amikor Inter veszít, egy lány távozik, Mamma beteg vagy szentimentális jelenet jelenik meg a filmekben. Gyorsan edznek. A leggyakoribb példány a Minchia, más néven: Сazzo! ("Pénisz"), opcióként - Cazzi Amari! ("Keserű végtagok"). Féltékeny, szeretetteljes, érzéki, de gyorsan elmozdul. Nagyon sok lelkes SMS-t írnak.

Szívben

Az olasz bármilyen okból megcáfolja Olaszországot, de mélyen, mindegyikük országa nagy hazafi. A Bella Italia és minden ahhoz kapcsolódó - kultúra, éghajlat, hagyományok - az ő szerelmi vero.

A fejben

- Nem kellene lemennem a bárba cappuccioért? .. Vagy jobb, ha azonnal papardelle-t eszünk - elvégre szinte ebéd van? Balotelli lesz az év játékosa? .. Mikor megyünk kollégáinkkal a szomszédos városba bistecca-t enni? Nyolckor? Vagy kilenc? Nem szabad elfelejtenünk egy asztalfoglalást. Madonna Mikulás !!! Milyen egy hete szexeltem! Mamma mia! Úgy tűnik, hogy beleszerettem. SMS-t kell írnom neki. De a kérdés az, hogy az anyukám kedvelni fogja őt? "


Az amore vince chi fugge-ben (olasz) - a futó szerelemben nyer


Nadrágban

Az ágyban egy olasz kemény, szelíd, türelmes, de sokat beszél (azonban a legtöbbnek kellemes hangzása van, és gyorsan hozzászokik az erotikus beszélgetéshez). Sokan csodálatos szerelmesek az öregség előtt.


Öröm

Ruházat, kertészkedés, ételek, futball, nők, kissé ritkábban - filmek. Még ritkábban - utazzon. Sok olasz, ha utazik, akkor a saját országa és gyakran ugyanazon a helyen. Általában sporttalanok, de nem hajlamosak túlsúlyra, kivéve a nápolyi polgárokat, akik pizzát találtak ki. De az olaszok fő érdeklődése a parlare ("beszélni"). Rendkívül barátságosak, órákig meg tudják csinálni, mindent megvitatnak - kapcsolatok, politika, foci, nők, de mindenekelőtt az ételek.

Egy család

Az Apennines-félsziget kevesebb és kevesebb férfi veszi a lányait templomba és általában a folyosón, ám a családi értékek továbbra is az olasz társadalom középpontjában állnak. A sztereotípiákkal ellentétben nem minden olasz válogatott (mama fia), ám egész életükben szorosan kapcsolódnak szülői családjukhoz, és a pranzo di domenica (vasárnapi ebéd a szüleikkel) kedvéért nem fognak habozni egy fontos találkozó vagy dátum visszavonására. Ha egy olasz úgy dönt, hogy bemutatkozik téged rokonaival, tudassa vele, hogy szándékai komolyak.


Férfi barátság

Szent. Az olaszországi éttermekben kis csoportok férfiak ülnek, és olyan lelkesen és lelkesen beszélgetnek valamiről, mintha szerelmes lenne. Nem melegek, csak együtt lógnak a barátaival olyan helyeken, ahol más országokban egy lánynál mennek, ebben az országban a szabadidő legnépszerűbb formája. Nyaralni és vásárolni sok ragazzi szintén kemény férfi csapatként megy.Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#italiano #italia #italy #italian #s #linguaitaliana #aprenderitaliano #learnitalian #love #italianlanguage #cidadaniaitaliana #roma #italianfood #like #cursodeitaliano #man #culturaitaliana #sugardaddy #italianstyle #food #idiomas #pizza #studyitalian #suggarbabies #pasta #follow #onlinedating #flyprivate #dating #kikidating

0 views

©2020 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM