Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Ligestilling mellem kønnene og hygge: hvorfor er danskere de lykkeligste?


På World Economic Forum i Davos blev Danmark anerkendt som det mest behagelige land for kvinder. ELLE-magasinet har udgivet 10 hemmeligheder for at holde danske kvinder lykkelige.

Komfortabel og funktionel stil i interiøret

Den skandinaviske stil vinder popularitet over hele verden. Denne stil kombinerer elegant minimalisme og komfort. Husene til danske kvinder ser ud til at stamme fra fotografier af blanke magasiner. Harmoni i hjemmet fremmer indre fred.

Jantes lov

Dette er grundlaget for den danske mentalitet. Selve konceptet dukkede op takket være forfatteren Axel Sandemus. Janthe er en by med lighed og gensidig respekt.

Diskuter problemer åbent

Kvinder i Danmark er opvokset i ligestilling og feminisme, så de diskuterer åbent problemer med deres partner og er ikke bange for at "skræmme" brudgommen.

Vælg aktiviteter efter deres ønsker

Når de vælger en sport eller diæt, prøver piger at fokusere på deres ønsker. Ellers hvorfor?

Elsker naturen

Danske kvinder, som alle beboere i de skandinaviske lande, prøver at vise miljøbevidsthed. I starten af ​​sommeren flytter mange til deres dachaer eller lejer huse i naturen i weekenden.

"Hyggelig" madlavning

Hygge-filosofien er umulig uden aromatiske bagværk og lækre retter. At drikke et glas vin i selskab med venner er normen for danskerne.

Ferier i Middelhavslandene

Rolige danskere foretrækker at ændre deres omgivelser i løbet af deres ferie og forlade at Spanien eller Italien hviler. Det er her, de lærer at være mere åbne og udadvendte.

Møder med familie og venner

Hyggelige hygge-aftener er venlige møder fyldt med varme. Disse møder hjælper, mens de lange vinteraftener er væk.

Ikke besat af det personlige liv

Det er helt normalt, at kvinder i Danmark forbliver single indtil 30-35 år. I en alder af 40 år har mange en familie og børn.

Personlige grænser

Den danske mentalitet er præget af indadvendthed, så det er ikke overraskende, at mange piger tager sig tid til at lade en anden person komme ind i deres liv.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#copenhagen #denmark #ladies #benhavn #girls #visitcopenhagen #danmark #travel #visitdenmark #art #airport #europe #sex #photography #fashion #copenhagenlife #cph #architecture #love #man #onlinedating #flyprivate #travel #network #nyhavn #scandinavia #summer #food #dating #kikidating

1 view

©2020 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM