Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Konsekvenser av äktenskap till kinesiska eller egenskaper hos kinesiska mänModerna historiker skämt att om tusentals år kommer våra ättlingar att tro att bara kineser bodde på jorden under vår tid. Varför? Ja, allt är enkelt: på alla artiklar som de hittar kommer det att skrivas "Gjort i Kina" ... Kinas befolkning närmar sig märket på en och en halv miljard ... I allmänhet är det det sista faktum som är mer gynnsamt för att möta en kines ganska troligt var som helst i världen.

Till att börja med finns det obestridliga fördelar.

1. Kinesernas hårda arbete är legendarisk.

Men detta är ett obestridligt faktum - de är arbetsnarkomaner. Naturligtvis är det ett kontroversiellt plus för någon, men jag tror att mycket beror på kvinnan. När du planerar att ansluta ditt liv till en kines är det värt att komma ihåg att arbetet för honom kommer först. Och det är inte för att han kommer att älska dig mindre, det är för att han inte vet och inte kan göra något annat. För landsbygdskvinnor är detta i allmänhet en skatt.2. Kineserna är barnälskande.

En kinesisk far kommer att göra allt som är möjligt och inte möjligt för sitt barn. Han kommer att älska alla dina söner och döttrar, inklusive barn från ditt första äktenskap. Och även med den nuvarande lagstiftningsbegränsningen för antalet barn i en familj kommer få att kunna säga: "Det är det, vi har tillräckligt med barn."


3. Syftet.

Oavsett hur du börjar ditt liv tillsammans med en kines, kan vi säga med fullt förtroende att med tiden kommer allt att förändras till det bättre. Om en kines har satt ett mål för sig själv, bör du veta att det säkert kommer att vara så.


4. Kulinariska färdigheter.

Det talas mycket om detta och det är verkligen inte en myt. Det är inte ett faktum att köket uteslutande blir hans privilegium, men det faktum att en kinesisk man ofta kommer att glädja dig med kulinariska läckerheter är helt säkert. Och tro mig, allt kommer inte att begränsas till ris ensam, dina gastronomiska beroende kommer att bli mycket bredare.5. Stilig man.

Vet du inte ännu att världens centrum är Kina och Kinas centrum är en man? En kinesisk man ska alltid vara stilig och välskötta. Det är osannolikt att du ser honom med en sned slips eller, Gud förbjuda, med oklippta naglar och en sorggräns. Han kommer att ta hand om sin kropp inte mindre än dig. Du kan vara säker: din man kommer att vara rent klädd, rakbar och förkroppsligar standarden för manlig skötsel.

Vad kan uppröra?

Det finns inga perfekta människor. Och detta är antingen en anledning att ändra din inställning till vissa saker, eller att för evigt ta bort invånarna i det himmelska imperiet från dina medvetenheter som potentiella livsledare.


1. Nära familjeband.

Genom att binda ditt liv med en kines, binder du samtidigt knuten med hans familj. Nej, det är osannolikt att svärmor kommer att kontrollera hur rent du tvättar golven eller sticka näsan i dina krukor, men hon kommer alltid att spela en viktig och ibland avgörande roll i din mans liv. Makan kommer dock att respektera dina föräldrar i samma grad och kommer att lära sina barn samma vördnadsfulla och respektfulla attityd gentemot sina förfäder. Ditt hem är alltid öppet för alla. Dessutom kommer alla att betrakta ditt hus som sitt eget i ordets bokstavliga mening. Den fjärde moster till din farbrors farbrors kusin kan lätt bo med dig i lägenheten, och om du stannar i Ryssland, då hela kinesiska diasporan. Ska jag vara rädd? Jag tror nej. När allt är allt i dina händer: vem som är varnat är beväpnad. Nu bör du diskutera med din valda besöket av många släktingar och om vilka rättigheter och villkor detta kommer att hända.2. Brist på noggrannhet.

Denna egenskap är mycket selektiv: en kinesisk man tar hand om sig själv och sin kropp, han är alltid fräsch och passform. Men! Han kan enkelt tvätta sina smutsiga stövlar i diskbänken för disk, lämna sand där och inte ens tro att det är dåligt. Men tålamod och arbete kommer att slipa allt, praxis visar att om några år kommer du antagligen att kunna uppnå överensstämmelse med de grundläggande renhetsreglerna (som du har vant dig från barndomen).


Här är de vanliga egenskaperna hos kinesiska män.

Naturligtvis, i vissa är de mer uttalade, i andra - i mindre utsträckning. Du kan inte rada en storlek som passar alla, men du kan fortfarande dra vissa slutsatser. Så om du fortfarande inte har ändrat dig, fortsätter vi vår utflykt till den mystiska kinesiska själen.

Pålitligt stöd och skydd. Detta är det enda sättet. Om du stänger ögonen för bristerna och tar ett steg ner i gången, kan du vara säker på att du är under tillförlitligt skydd. Du är exakt gift. Om din man är en framgångsrik affärsman (och de flesta av kineserna inte lyckas) kommer naturligtvis det mesta av hans liv att tillbringas på jobbet. Men tro mig, du behöver inte någonting. Samtidigt kommer han inte att hämmas alls av dina begäranden om hjälp runt huset. Detta är bara den mannen som kan vara ansvarig inte bara för sig själv och sina handlingar, utan också för sin fru och barn. Om det visar sig att din utvalda inte tjänar så mycket och att du också måste arbeta, kan du vara säker på att vardagsproblem kommer att lösas med hans hjälp. Han kan anförtros rengöring, matlagning och tvätt. Du kan säkert lämna barnen till pappa, han kommer att följa dina instruktioner med precision. Inte bara det, troligen är en utsökt middag klar för din återkomst.

En hemlighet om intim. Kinesiska män vet hur man charmar. Långsamt, steg för steg, kommer han att vinna ditt hjärta. Blommor, godis, gåvor - alla delar av romantiskt uppfattning. Ingen kommer snabbt att övertyga dig att ta av dig kläderna och förena dig med kroppar. Endast din önskan och din beredskap för detta steg kommer att vara en signal: det är dags att börja. Och naturligtvis kan du vara säker på att alla intima förhållanden förblir exklusivt mellan er. När allt kommer omkring, kärlek till en kines är en rent personlig fråga, ingen utom honom och hans utvalda kan vara intresserade av denna hemlighet. De flesta av de kinesiska männen är skickliga älskare. De vet hur man får en kvinna att stanna för alltid bara i sina armar.Sammanfattningsvis kan vi således säga att kineserna är bra män. Ansvaret för familjen, artighet, kärlek till barn, önskan att uppnå mer, förmågan att försörja familjen är mycket attraktiva egenskaper. Naturligtvis kan vi inte tala om alla nationernas företrädare, för det finns undantag alltid och överallt. Ändå är det ganska uppenbart att det är verkligt att hitta en pålitlig livspartner i Kina, de ryska kvinnornas många erfarenheter är ett exempel på detta.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com


#hongkong #hkig #sex #singapore #malaysia #taiwan #china #photography #japan #discoverhongkong #travel #dubai #fashion #love #usa #man #london #indonesia #hongkonger #hkgirl #love #australia #korea #girls #asia #jakarta #thailand #newyork #kikidating #kikidatingtravel #dating #networking #onlinedating

0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM