Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Kennismaking met een Nederlander: neem veiligheidsmaatregelen in acht!

Nu gaan we vrouwen adviseren die een Nederlander willen leren kennen om de kans op problemen te verkleinen.

Waar kan een gewoon Russisch meisje een Nederlander ontmoeten? Het internet komt haar natuurlijk te hulp. Op de sites kun je inwoners van verschillende landen ontmoeten, waaronder Nederlanders. Als u datingadvertenties gaat opstellen, schrijf dan alle kwaliteiten op die uw toekomstige echtgenoot zou moeten hebben. Ik zou bijvoorbeeld graag een economische, aardige, goed opgeleide, intelligente man willen ontmoeten. Het belangrijkste is om alles tot in het kleinste detail aan te geven, zodat er in de toekomst geen misverstanden ontstaan.


Een ander probleem dat de moeite waard is om aan te raken, is de foto. Je hoeft geen studio-opnames of overdreven expliciete opnames toe te voegen, dus je kunt de gemiddelde man wegjagen. Stuur gewone foto's waar je ontspant in de natuur, op zee, etc.

Hoe communiceer je?

En toen gebeurde er een wonder - je ontmoette een geweldige Nederlander. Hoe kun je verder met hem communiceren?

Als uw communicatie intiemer wordt, kunt u e-mail of ICQ uitwisselen. Begrijp gewoon dat de door jou gekozen persoon werkt en dat hij, net als jij (waarschijnlijk), niet urenlang online kan rondhangen.


Als een man elke avond lang aan online communicatie kan “besteden”, dan is dit een beetje vreemd. Hij heeft ook zijn eigen hobby of in ieder geval vrienden met wie je naar de film kunt gaan. Een prins die constant op het net zit, is door niemand nodig, toch?!

Zijn foto's

Het is wenselijk dat er veel van zijn. Het zou leuk zijn als ze op verschillende tijdstippen van de dag en in het seizoen werden gemaakt. Stel je nieuwe vriend lastige vragen, kwam bijvoorbeeld een foto van het werk enzovoort. Gebruik in dit geval verbeeldingskracht, zodat u kunt begrijpen wie er voor u staat.


Oproepen

U moet natuurlijk eens gaan bellen. Niet vanaf de eerste maand van virtuele communicatie, maar na de eerste vergadering moeten de oproepen regelmatig zijn. Dit genot is natuurlijk niet erg goedkoop, maar wel intiemer. Overigens verdienen Nederlanders in de regel goed geld, dus een burger van het land kan het zich veroorloven om met zijn geliefde te praten. Overigens kunt u het Skype-programma gebruiken voor communicatie, waardoor u gratis kunt communiceren met mensen uit verschillende landen, het belangrijkste is dat ze in uw contactenlijst staan.


Vragen

Vraag je nieuwe vriend over alles: gezin, werk, geld, religie, kinderen, jeugd, onderwijs, seks, hobby's en meer. Dankzij zijn antwoorden zul je hem beter kunnen begrijpen en herkennen voordat je elkaar ontmoet.


Welzijn

Zoek uit waar hij woont, waarom, of hij het nu leuk vindt of niet. Vraag zeker of hij van plan is daar te blijven wonen of niet. Laat de foto's van je huis maar van je afwerpen (je bent geïnteresseerd!). Ontdek waar hij graag heen gaat, waar hij kan rusten.

Een “geschikte” burger (die je in zijn woonplaats kan uitnodigen) heeft een gsm, een computer met internet en een vast arbeidscontract, evenals andere apparatuur, als hij natuurlijk bevriend met haar is.


Financiën

Je nieuwe kennis moet genoeg geld hebben om in zijn levensonderhoud te voorzien om zichzelf zo'n duur genoegen te gunnen als buitenlandse vriendin of vrouw, als alles serieus met je is. Iedereen die de eindjes aan elkaar knopen, durft niet in het huwelijksbootje te stappen met een buitenlandse vertegenwoordiger van het schone geslacht.

Als je van je buitenlandse vriend hoort dat er nu geen geld is, denk er dan over na. Er zijn natuurlijk verschillende situaties, maar wees toch op uw hoede.


Eerste ontmoeting

Het is raadzaam dat hij naar uw land is gekomen, zodat u zich rustiger in uw ziel voelt, u de heer in een kader plaatst, in een soort van afhankelijkheid van u. Tijdens de eerste ontmoeting kun je enkele eigenschappen van je vriend of vriendin onthullen. Begrijp gewoon dat tijdens uw ontmoeting de persoon precies hetzelfde zal zijn als tijdens de rustperiode, dat wil zeggen als een kitten. Het zou leuk zijn als je ongeveer twee weken op je territorium babbelde.

In Nederland

Het beste van alles is dat als u de eerste reis naar dit land zelf betaalt, u niets verschuldigd bent aan uw nieuwe vriend. Trouwens, zelfs als je eerste reis kort is, hoef je drie maanden niet te reizen.


Wanneer u met een nieuwe vriend communiceert, volg dan zijn acties, communicatie met dierbaren, vrienden en meer. Zelfs zoiets kleins als het kopen en uitdelen van voedsel kan belangrijk voor je zijn. Kijk goed en denk na, en je kunt leven zoals je vriend (voorlopig!).

Thuis

Als je nieuwe vriend je gaat bezoeken, laat hem dan zien hoe je leeft, in welk huis, met wie. Als je relatie echt serieus is, waarom zou je dan iets verbergen voor een goed persoon? Als hij na zijn vertrek slecht over je vaderland spreekt, dan is dit een slecht teken, een heel slecht teken.


Weer geld

Denk niet dat hij overal en altijd voor je zal betalen. Nederlandse mannen zijn geen "heren", zo zijn ze niet opgevoed. Ze begrijpen niet waarom een ​​werkend meisje dat in haar levensonderhoud voorziet, verwacht dat een man altijd voor haar zal betalen. Bereid u daarom financieel voor op de reis.


Ga trouwen

De roman moet zich heel langzaam ontwikkelen. Snelle ontwikkeling leidt in de regel niet tot iets goeds, vooral niet in relaties met buitenlandse burgers. Er moet altijd een redelijke mate van voorzichtigheid zijn. Als u onmiddellijk wordt aangeboden om online te trouwen, is het in werkelijkheid onwaarschijnlijk dat u een dergelijk aanbod krijgt.

Haast je niet om met een Nederlander te trouwen als je hem niet echt herkent. Nu zullen we uitleggen waarom:

In dit land kun je bij een jonge man komen wonen, maar tegelijkertijd kun je niet trouwen.

Gaat u trouwen, dan heeft u nog steeds geen garantie op het verkrijgen van een MVV-visum (voor wonen in Nederland). Na ontvangst van dit document hebben zowel gehuwd als ongehuwd dezelfde kansen.

De eerste drie jaar maakt niet uit of u getrouwd bent of niet. Als uw echtgenoot besluit de relatie te beëindigen, dan is de kans om terug te keren naar zijn vaderland voor zowel gehuwden als ongehuwd hetzelfde. Nadat de relatie in de eerste drie jaar is beëindigd, is het zeer onwaarschijnlijk dat u in het land kunt blijven.

Ga pas trouwen als je in Nederland bent geweest en hebt gewoond. Anders kunnen er veel problemen en misverstanden ontstaan. Volgens de wet zult u veel geld moeten betalen als u zich verspreidt. Denk dus na voordat je doet.

Als u kinderen heeft, moet u zich ook niet haasten om te trouwen. Na aankomst in een nieuw land kan de relatie tussen uw nieuwe echtgenoot en kinderen verslechteren. Dan zul je moeten kiezen - de kinderen of hij. Daarom is het beter om de keuze voor een vrije vrouw te maken.

Uw aanstaande echtgenoot moet ervoor zorgen dat u degene bent. De lokale mannen dromen tenslotte van gehoorzame en zuinige metgezellen.

Een grote kans op een gelukkig huwelijk is als je een beetje samenwoont voordat je een alliantie aangaat en ervoor zorgt dat je bij elkaar past.

Gevolgtrekking

Nu weet je hoe je een Nederlander leert kennen, hoe je beter met hem kunt communiceren. We hebben geprobeerd om alle kenmerken van gesprekken te vertellen, wat we moesten vermijden en waarop we ons moesten concentreren. Daarnaast hebben we kort hun leven beschreven, evenals aspecten van het huwelijk. We hopen dat je iets nuttigs uit het artikel hebt gehaald.

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#holland #netherlands #amsterdam #nederland #dutch #kikidating #thenetherlands #dating #travel #europe #rotterdam #germany #tomholland #love #france #photooftheday #instagood #travelphotography #naturephotography #onlinedating #nl #travel #spiderman #picoftheday #flyprivate #italy #amsterdamcity #niederlande

0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM