• Olesya

Italiaanse mannen in relatiesDe Italiaan voor en na de bruiloft is twee verschillende mensen. Nadat je de belangrijkste woorden tegen elkaar hebt gezegd en ringen hebt uitgewisseld, kan hij drastisch veranderen. Een gevoel van eigenaarschap, jaloezie, constante controle - zodra u zijn wettige echtgenoot wordt, dreigt uw leven te veranderen in een reeks passies, gewelddadige ruzies en verzoeningen.


En niet alleen mannen gedragen zich op deze manier - Italiaanse stellen kunnen eindeloos aan hun telefoon hangen om de relatie op te lossen. Lawaaierige scènes van jaloezie en confrontaties met het gezin zijn de norm voor Italië, dus ze gebeuren vaak niet alleen thuis, maar ook in het openbaar.


Maar constante telefoontjes met cheques, verzoeken om rapporten en uitleg in de geest van 'waarom keek je zo naar hem', is in feite geen teken van despotisme, maar van liefde en zorg voor je vrouw. Het is gewoon dat Italianen het op die manier uitdrukken, vaak goedmoedige en niet-conflicterende mensen van nature, gewoon te gevoelig en emotioneel.


Hoe kies je een bruidegom?

Veel in uw toekomstige relatie zal niet alleen afhangen van uw wensen en doelen, maar ook van de bruidegom. U moet verstandig en zeer zorgvuldig kiezen. Trouwen met een rijke Italiaan is niet alleen moeilijk, maar ook erg moeilijk. Er zijn veel rijke families in Italië die hun bedrijf al generaties lang hebben ontwikkeld, en alle belangrijke beslissingen in hen worden genomen door het generaal bestuur, en niet door de man zelf.


Daarom zullen ouders hun best doen om te voorkomen dat hun geliefde zoon trouwt met een onbegrijpelijke buitenlandse vrouw, die naar hun mening niet zichzelf nodig heeft, maar een familiefortuin. Arme en niet bijzonder mooie jongens, zoals in veel landen, worden vaak met rust gelaten, en vaak zijn het zij die buitenlandse vrouwen voor de gek proberen te houden die niet bijzonder thuis zijn in de nuances van de lokale cultuur en mentaliteit.


Het is niet moeilijk om bij aankomst in Italië een heer te vinden - het uiterlijk van een typisch Russisch meisje voor dit land is exotisch en daarom erg aantrekkelijk. Dus fans zullen zichzelf vinden, en snel, vooral als je blond bent. Maar de meest oplettende en fatsoenlijke in de onervaren blik van een Russische vrouw, een Italiaan, kan gemakkelijk een "toeristenliefhebber" blijken te zijn, gescheiden door een vader met veel kinderen, of gewoon een verliezer.


Haast u daarom niet naar de definitieve conclusies, hoe mooi uw roman zich ook ontwikkelt.


Italiaanse familie

Het gezinsleven in Italië is gebaseerd op het principe "moeder is heilig", en de cultus van de moeder in dit land bereikt ongelooflijke proporties. Hierdoor is bijna elke derde man “mama's zonen”, en vaak zijn ze niet op zoek naar een vrouw, maar eerder naar een “tweede mama” die voor hem zal zorgen, alle grillen zal verdragen en enorm eenzijdig liefhebben.Zelfs behoorlijk succesvolle en succesvolle mannen in het leven, op de een of andere manier, luisteren naar de mening van de moeder, dus je zult haar ook leuk moeten vinden, en niet alleen je uitverkorene. Als je apart woont, is dit geen belemmering voor je ouders - ze zullen er constant naar streven om aan al je zaken deel te nemen. Gezinnen in Italië ontmoeten ook meer progressieve, vrije opvattingen, maar de kans dat je een traditionele tegenkomt is erg groot.De liefde en het temperament van Italianen dwingt hen vaak tot ontrouw en onbeduidende aangelegenheden, vooral tijdens de zwangerschap van de vrouw en de eerste jaren na de bevalling. Maar het is vrouwen ten strengste verboden om zelfs maar aan zoiets te denken. Elke "verkeerde" blik of zelfs een vleugje licht flirten met een vreemde is een reden voor schandaal en jaloezie.Voor een Italiaanse vrouw zouden de belangen van de man en de kinderen het belangrijkste in het leven moeten zijn, ook al moet je daarvoor bijna altijd thuis zitten. In ieder geval, vandaag de dag kan een buitenlander in Europa zonder veel bevestigde diploma's geen goede baan vinden, maar werkt hij bijvoorbeeld als vaatwasser ... Ben je daar niet zo ver voor gegaan?


De Italiaanse echtgenoot beschouwt het als zijn belangrijkste taak de materiële ondersteuning van het gezin te zijn, maar veel luxe en geld mag je voor jezelf niet verwachten. In de eerste plaats is er het gezinsbudget, dus u ontvangt van uw man zoveel als nodig is om de gezinshaard te onderhouden. Voor een Italiaan is een vrouw een helper en een moeder, geen 'schichtige' die het geld van haar man uitgeeft en van winkelen houdt.


Afzonderlijk moet het over echtscheidingen worden gezegd - zelfs in de vorige eeuw waren ze verboden, en tot op de dag van vandaag blijven het complexe en langdurige processen. Bovendien kiest de rechtbank bij de keuze bij wie de kinderen moeten blijven meestal de kant van de vader. En het gaat niet om het schenden van de rechten van vrouwen, het gaat erom dat er rekening wordt gehouden met de belangen van het hele gezin, en de ouders van de man zullen hun kinderen nooit aan hun nu ex-vrouw geven, vooral niet als ze uit een ander land komen.Vond het huwelijk plaats in een kerk, dan kan alleen de paus zelf toestemming geven voor een scheiding. Daarom is het bij het besluit om met een Italiaan te trouwen de moeite waard om de voor- en nadelen opnieuw af te wegen, niet alleen rekening houdend met de romantiek, maar ook met alle alledaagse nuances die inherent zijn aan de cultuur van dit land.

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#italiano #italia #italy #italian #s #linguaitaliana #aprenderitaliano #learnitalian #love #italianlanguage #cidadaniaitaliana #roma #italianfood #like #cursodeitaliano #man #culturaitaliana #sugardaddy #italianstyle #food #idiomas #pizza #studyitalian #suggarbabies #pasta #follow #onlinedating #flyprivate #dating #kikidating

0 views0 comments

Recent Posts

See All