Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Hvad er en sprog tandem

Sprogudveksling (tandem) er en måde at få samtale praksis mellem to partnere til at lære hinandens sprog i processen med reel eller virtuel kommunikation.


Målet for hver af deltagerne i en sådan udveksling er at mestre sprog for hans partner ved at lære sig selv at kende, kulturen og traditionerne i sit land samt kommunikation om emner af interesse for begge.

Tandem: hvordan det ser ud

Lad os sige, at du lærer engelsk og vil begynde at chatte med indfødte højttalere. På den anden side bor et eller andet sted i Storbritannien, USA, Australien eller Sydafrika Tom eller Jane - indfødte engelsktalende, der lærer russisk og også gerne vil kommunikere med nogen fra Rusland, et enormt og mystisk land, med en kristen, men, på samme tid den ortodokse religion og kultur, der gav verden sådan en indflydelsesrig litteratur. Du har ringe chance for at møde personligt.


Men "at finde" takket være Internettet på en af ​​ressourcerne for dem, der ønsker at organisere et sprogtandem med en partner online, du overvinder rum og begynder at kommunikere på hinandens sprog.


Det accepteres nu generelt, at sprogudveksling skal være baseret på to principper:
partnerskabsinteraktion mellem indfødte talere;


partner autonomi.


Interaktion indebærer, at du og din partner har en gensidig interesse i at lære hinandens sprog, og at du giver hinanden reel hjælp og støtte. Samtidig opfylder alle deres forpligtelser og modtager begge lige fordele og fordele ved at kommunikere med en indfødt taler.


Autonomi (uafhængighed) forudsætter en uafhængig tilgang fra hver af deltagerne til læring, nemlig bestemmelsen af ​​målene for at lære et fremmedsprog, de ønskede resultater og undervisningsmetoder. Samtidig tager alle ansvar for effektiviteten af ​​deres træning.


Der er ingen modsigelse her: på den ene side er sprogtandemmet en parundervisningsmetode, i hvilken midten er kommunikation med en indfødte højttaler, og på den anden side er den bygget takket være hver sin uafhængige indsats. Med andre ord afhænger resultatet af dig!


Tandemmedlemmer kan kommunikere:


møde personligt, for eksempel i en café (dette kaldes et ansigt til ansigt tandem);


på Internettet - via e-mail, chats, videokonferencer (e-tandem).


E-tandem er mere udbredt, efterspurgt og derfor interessant.

Tandem fordele

Online-møder med modersmål er attraktive for alle, der ønsker at tale et fremmedsprog hurtigere, forbedre deres færdigheder i det og forbedre deres lytteforståelse. Dette opnås på grund af følgende fordele ved kommunikation i en sprogtandem:


Din frygt og indre spænding, før du kommunikerer med en indfødte højttaler, forsvinder hurtigt, da du er forberedt på den og kommunikerer i et velkendt hjemmemiljø. Din kommunikation er sandsynligvis venlig og uformel. Når du har "konsolideret" din rolige tilstand på denne måde, lærer du, hvordan du let kan overvinde sprogbarrieren i andre situationer.

Du erhverver dig konstant praksis med at kommunikere med en indfødt højttaler og vil være i stand til at mestre livlig samtale tale på dit andet sprog på kort tid.

Du og din partner har en opgave og en særlig aftale om at rette hinanden og forklare et bestemt ord eller udtryk. Selv i sammenligning med situationen med reel kommunikation på en turistrejse er dette et stort plus.

Du kan danne en model for selvsikker taleopførsel på et fremmed sprog, idet du tager din tandempartners tale som en model. Det betyder, at når du kommunikerer med andre udlændinge, kan du stole på, hvordan din partner (eller partnere) formulerer deres tanker. Dette giver dig selvtillid.


Du forbedrer dine læse- og skrivefærdigheder på et fremmedsprog, fordi du udveksler breve, interessante internetlink og materiale med en tandempartner. Du vil huske faste udtryk bedre, fordi du vil bruge dem ikke i forfulgt, men i en naturlig kommunikationssituation.

Du har absolut frihed til at vælge emner, materialer, metoder, kommunikationsfrekvens. Du kan endda prøve at finde nogen tæt på dig i erhvervet og dermed øge din motivation yderligere for at lære sproget.

Når du har tilegnet dig færdighederne i at arbejde med en sprogudvekslingspartner, kan du nemt anvende dem til at finde en partner som forberedelse til den talte del af sprogeksamen til internationale certifikater, såsom: FCE, CAF, IELTS, TOEFL, DaF, DELF / DALF, DELE osv. ... Denne grænseoverskridende sprogudvekslingsteknik involverer kun at fokusere på dit andet sprog.

For nogen bliver undervisning i russisk måske et erhverv, og du beslutter dig for at gennemføre særlige kurser og blive "certificeret" som lærer i russisk som fremmedsprog.

Du vil udvide grænserne for din kommunikation, få nye venner og måske generelt kan du ændre dit liv, som du vil!


Det sidste men ikke mindst, som briterne siger. Sidst men ikke mindst:

At møde med en indfødte taler i tandem kræver for det meste kun tidsudgifter, ikke økonomiske.

Du siger: ”Overbevist! Men hvor kan du finde en partner til sprogudveksling? Hvordan foregår netop denne kommunikation med udlændinge i tandem? Er der en bestemt teknik? "


Ja der er. Hvis du er interesseret i det, du har læst, og du ønsker at få din første oplevelse af en sprogudveksling via Skype med en udenlandsk indfødt højttaler eller oprette et langvarigt (permanent) sprogtandem, bedes du udfylde nyhedsbrevabonnementet til dette emne nedenfor, angiv adressen i det din e-mail, og du vil automatisk modtage adgang til fortsættelsen af ​​denne artikel i din postkasse på 5-7 minutter - specifikke anbefalinger til organisering af en sprogtandem.


#polyglot #languagelearning #languages #language #languagelover #bilingual #polyglots #languagestudy #multilingual #learninglanguages #foreignlanguage #learnlanguages #english #swedish #danish #french #languageexchange #ltalian #learngerman #linguistics #learnspanish #german #learnenglish #spanish #deutsch #languagestudent #learning #travel #languagelearner #vocabulary #dating #networking #socialmedia #kikidating #kikidatingtravel #kikidatingapp #girls #onlinedating

1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM