Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Hur man kan gifta sig med en brittisk medborgare och bli en riktig engelsk dam?Att gifta sig med en utländsk medborgare är inte så lätt som det kan tyckas. En utländsk make är arbete och arbetar på dig själv. Om du ska gifta dig med en brittisk medborgare, bör en potentiell brud beakta följande nyanser. Först måste du lära dig engelska. Det anses vara ett av de enklaste främmande språken. Det kan läras snabbt och enkelt, särskilt när du kommunicerar med en modersmål. Fördjupning i ett engelsktalande samhälle gör att du kan finslipa dina färdigheter till perfektion.


Då måste du studera det brittiska mätsystemet. Kom ihåg att briterna är konservativa medborgare, de betalar fortfarande i pund och mäter allt i pints.

Du måste köpa en tailcoat och en klänning (klassisk). Om du kommer ihåg gamla engelska filmer, fanns det engelska herrar, klädda i tailcoats och topphattar. Observera att en liknande etikettregel kvarstår till denna dag. Vid bröllop borde det finnas strikta klassiker, och vid fester - detta är en aftonklänning.


Om du planerar att gifta dig med en brittisk medborgare, glöm sedan bantningen. Tedrinkning sker klockan fem - det här är en ålderdom tradition. Livet slutar, alla börjar dricka te.


Nästa sak du behöver göra är att ta en trädgårdsarbete. Brittiska medborgare har en aldrig tidigare skådad respekt för dem som förstår färger.

Du måste lära dig att laga mat som din framtida make älskar. Han kommer inte att äta rätter med kryddor, smaksättningar eller borscht. Brittiska medborgare accepterar inte överskott i mat.


Du måste vänja dig med att vara försiktig med saker såväl som åtstramningar. Observera att de inte köper dussintals par skor eller stövlar, inte handlar varje vecka, de köper inte hushållsmöbler och hushållsapparater ofta. De tror att mindre är bättre, men bättre.


För dem är den gamla dyrare än den nya. Brittiska medborgare sparar på vatten, elektricitet (på vintern stängs värmen av i hus, alla bär kappor), mat och bensin. Det finns en separat post i familjens budget - välgörenhet. Alla lokala medborgare är engagerade i välgörenhet: de hjälper plantskolor, sjukhus och skydd.

Innan du bestämmer dig för att gifta dig med en engelskman, bestäm dig vad du vill: att gifta dig med Storbritannien eller en medborgare i landet. Lokala människor är mycket smarta, så den utvalda kommer snabbt att känna uppriktigheten i dina avsikter, annars kommer förtroendet hopplöst förloras.

Om du verkligen bestämmer dig för att gifta dig med en brittisk medborgare, gå sedan efter det!

Familjevärden och traditioner i Storbritannien

Ett annat särdrag hos briterna är lojalitet till traditioner, djup respekt för drottningen, stolthet över deras heroiska förfader. Uttalanden i stamtavlets riktning är endast tillåtna och kritik eller tvivel är förbjuden.Britterna är bra familjemän, de respekterar familjens värderingar, de är mycket känsliga för sin familj. Om problem uppstår i äktenskapet kommer den engelska mannen att göra alla möjliga kompromisser för att rädda familjen från skilsmässa. Okarakteristiskt för detta tillstånd (speciellt offentligt), sådana fenomen som scener av avund, stormigt showdown. För en engelskman är huset hans fästning!

Varför vill inte briterna gifta sig med lokala kvinnor? Eftersom de som regel strävar efter att bli en affärskvinna, helt glömma om hem och familj. Det är därför män i detta land åker till andra länder för att söka efter fruar.
Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com

#london #travel #uk #love #photography #kikidating #england #dating #britishman #onlinedating #unitedkingdom #scotland #travel #fitness #happy #flyprivate #girls #wanderlust #food #music #beauty #londonlife #man

2 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM