• Olesya

Holland.Hollandsk mand. Gifte dig med en hollænder


Det var mere end behageligt at indsamle information om Holland og indbyggerne i dette vidunderlige land! Vi har hørt en masse positive og venlige feedback, og vi vil dele dem med dig.

Top 10 sjove fakta om Holland og dets indbyggere samt en hollandsk mand!

1. Natur. Den første ting, som alle respondenter enstemmigt sagde, var, at Holland er et land med ren luft, og at alle her bekymrer sig om miljøet. Du vil ikke se en hollænder kaste papirer, cigaretskodder, tyggegummi på gaden. Huse har et minimum af plastskåle, og selv vand i dette land er tilbageholdende med at bruge, fordi det er en naturressource. Og drikkevand strømmer fra hanen, sundt!

Kvinder i Holland bærer ikke naturlig pelse, og du skal ikke vises på gaderne i et sådant tøj, de vil se bange på dig. Indbyggerne i dette land er ægte naturværner! Det er fantastisk!

2. Sport. Holland har et meget aktivt folk. Når som helst på dagen, når du går ud på gaden, møder du dem, der gik for en løb, næsten alle beboere, både små og store, har en cykel. ”Da Bruno kom for at se mig, den første ting, efter at have checket ind på hotellet, googlede han, hvor du kan leje en cykel, gik, tog den, forlod den - og først derefter gik vi på en restaurant.

I den tid, han var i Nikolaev, rejste han på en cykel alle de nærliggende områder, kørte 50 km og var hvor jeg, en indfødt fra Nikolaev, aldrig havde været. Han kom endda til zoologisk have på cykel, ikke med taxa. Det overraskede mig og gjorde mig glad! ”- Olga (ex-klient hos Megalove).

3. Økonomi og rationel fordeling af budgettet. Hollænderne spilder ikke penge på pyntegjenstander. De hamstre. De sparer op til uddannelse af fremtidige børn, til hjemmet eller rejsen. ”Jeg kan huske, hvordan Bruno fortalte mig, at han bor i en lejlighed ikke fordi han ikke har penge til et hus, men fordi han er en ungkarl, og at han har nok med sin hund. Men han har allerede samlet penge til et hus, de lyver og venter på, at han finder en familie, og der vil være nogen til at købe det til ... ”, - siger Olga.


4. Uddannelse. Uddannelsessystemet i Holland er meget forskelligt fra det ukrainske, vi er vant til. Børn går i skole 4 år gammel, de er opdelt i grupper afhængigt af børnenes mentale evner, så hver af dem skal føle sig godt tilpas. Hjemmearbejde gives kun til skolebørn efter klasse 4, men kun en gang om ugen. Men med den videregående uddannelse er det vanskeligere - her er du nødt til at studere, studere og studere for at studere fra universitetet. Det er sædvanligt i Holland at udeksaminere fagfolk fra universiteter.


5. Forhold til piger. Hollænderne er ikke generøse med komplimenter, men de er den perfekte familiemand! De er loyale over for deres hustruer, elsker børn og skynder sig hjem til familiemiddagen hver aften. Denne udtalelse er enstemmig. De drikker lidt, arbejder hårdt og bekymrer sig om deres families fremtid.


Når du modtager en gave fra en hollandsk mand, skal du være parat til at modtage noget praktisk og nyttigt. Som nævnt ovenfor er det ikke sædvanligt, at de bruger penge på pyntegjenstander, de leder efter praktisk i det hele.


6. Hollandske kvinder. De oprindelige indbyggere i Nederlandene ligner karakter og udseende som andre europæere. De farver ikke, når de går ud, prøv ikke 10 tøj før de går ud, bærer ikke smykker, men hold dem derhjemme, må ikke bære hæle, men kun behagelige sko. De kører endda busser! Dette skyldes den historisk etablerede ligestilling mellem kvinder og mænd i Holland.


Kvinder beder ikke mænd om hjælp, selvom de har brug for at trække en kommode ind i huset! Efter deres mening, hvis en mand gik i biografen i behagelige sneakers, hvorfor skulle en pige lide og tage stiletto hæle på? Her vinder ukrainere "som en nål" i alle henseender! Også piger i Holland er vant til at tage de første skridt - at møde mænd, at foreslå. Men mænd har en anden holdning til ukrainske kvinder og har forskellige forventninger!

Derudover er det i Holland sædvanligt at føde derhjemme og ikke i en klinik. Alle piger føder derhjemme. Gravide kvinder her bliver ikke indkaldt til klinikken for kontrol hver 2-3 uger. Derfor lægger de den vordende mor stress, de er ikke fyldt med medicin og indsamler ikke uendelige test. Piger i en interessant position fører den samme livsstil som andre - de danser, yoga og cykler. De har ingen sundhedsmæssige problemer, fordi de lever i et økologisk rent miljø. Hollandske kvinder kommer til lægen i begyndelsen af ​​graviditeten, og ... det er det! De føder derhjemme og kalder en fødselslæge til huset. Hvis dette skræmmer dig - ikke rolig, der er barselhospitaler der, og du kan føde der!


7. Mænd. Et særpræg ved hollandske mænd er deres højde. De er alle meget høje og søde. Det er næsten umuligt at møde en grim mand her. Skønhed! De overvåger deres figur, spiller sport og fører en aktiv livsstil. De planlægger hele deres liv - de skriver en plan for dagen, ugen, måneden - både arbejde og personlig - hvornår de skal gå i biograf, café, besøge.


8. Forhold til en hollænder. På gaderne i Holland er det ikke sædvanligt at vise dine følelser - at klemme, kysse eller endda gå i hånden. På grund af det faktum, at hollandske mænd er mennesker

positiv og venlig, vil du ikke kede dig med dem! Hvis du beslutter at binde knuden, skal du være forberedt på, at du får børn efter 30 år, som det er sædvanligt her - at leve for dig selv, se verden og derefter føde et barn. Børn i hollandske familier er normalt mindst 2.


9. Bryllup. Vielsesringen bæres her på højre hånd. Bryllupper finder ikke sted, men fejres i en nær familiekreds, uden en motorcade, duer, balloner, chique kjoler og sludder for gæsterne. Der er snacks, lette salater, frugter og vin på bryllupsbordet i restauranten.


10. Forhold til børn. Som allerede bemærket forguder den hollandske mand sine børn. Uddannelsesmetoderne er også forskellige fra dem, vi er vant til. Alt er tilladt her, alt er tilladt. De er ikke begrænset til ønsker, men der vokser ud adekvate voksne! Hollandske bedsteforældre elsker deres børnebørn, men de kan ikke forlade dem i en uge! Pensioner i Holland er meget store, så ældre mennesker hovedsagelig lever for deres egen fornøjelse og rejser rundt på jorden.Vi håber du finder det interessant!

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#holland #netherlands #amsterdam #nederland #dutch #kikidating #thenetherlands #dating #travel #europe #rotterdam #germany #tomholland #love #france #photooftheday #instagood #travelphotography #naturephotography #onlinedating #nl #travel #spiderman #picoftheday #flyprivate #italy #amsterdamcity #niederlande


0 views0 comments

Recent Posts

See All