Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Het ergste geheim van Zweedse mannen. Trouw met een Zweed. Wat zijn ze - Zweedse echtgenoten

Updated: Aug 15, 2020

Zweden is een harmonieus land waarvan de inwoners een geweldige combinatie van natuur en beschaving hebben gevonden en dit delicate evenwicht hebben behouden. Hier bestaan ​​natuurlijke landschappen, praktisch onaangetast door menselijke aanwezigheid, en de moderne industriële samenleving vreedzaam naast elkaar. Dit is een land dat rijk is in alle betekenissen van het woord, de inwoners leiden een rijk en kwalitatief hoogstaand leven, dat ook onze landgenoten aantrekt, van wie velen uiteindelijk met een Zweed trouwen. De bevolking van Zweden is relatief klein, het zijn 9 miljoen mensen, misschien is dit ook een van de factoren die het menselijk leven hier bijzonder beschermd maken.


Bijna de hele bevolking van Zweden spreekt Engels, bovendien zijn de mensen hier vriendelijk, dit is erg behulpzaam bij de communicatie. Een van de favoriete onderwerpen voor Zweden is de natuur, daar kunnen ze heel lang over praten. Een ander belangrijk onderwerp is de eerbiedige liefde voor je land, Zweedse vlaggen zijn hier bijna overal te vinden, ze versieren huizen, pronken met logo's, ze versieren zelfs blikjes met koekjes!


In het streven naar vrede en stabiliteit, beginnen sommige Russische vrouwen te denken: "Ik wil met een Zweed trouwen", en het is moeilijk hen hiervan de schuld te geven. Misschien zijn de Zweden een voorbeeld van ideale echtgenoten, liefdevol en niet alleen in staat om financieel voor hun echtgenoot te zorgen, maar ook om te helpen met het huishouden. De Zweedse echtgenoot vindt het niet schandelijk om in huis orde op zaken te stellen, eten voor het gezin te bereiden, kinderen groot te brengen en andere huishoudelijke taken uit te voeren, die in ons land als uitsluitend "vrouwelijk" worden beschouwd. Als het ergens zinvol is om over democratie in het gezin te praten, dan is het wel in Zweden! En onze vrouwen hebben gelijk als ze denken dat ze een ideaal gezin zullen stichten door met een Zweed te trouwen.


Zweedse datingsites zijn behoorlijk populair, maar het is onwaarschijnlijk dat ze in dit land de nodige informatie en ondersteuning bieden. Om te beginnen moet u weten welke kenmerken Zweedse mannen hebben en wat u van hen kunt verwachten in relaties en huwelijk. Als je een gemiddelde versie kunt nemen, dan kunnen de belangrijkste kwaliteiten van de Zweden betrouwbaarheid, naleving van principes, sentimentaliteit, enige verlegenheid en laconiek worden genoemd. Mannen zijn hier in wezen eenlingen, ze brengen graag tijd door op het werk of in huishoudelijke taken die hen helemaal niet tot last zijn, of het nu gaat om het repareren of inbakeren van een baby. De grondigheid en nieuwsgierigheid van de Zweden komt letterlijk tot uiting in alles, ze analyseren constant de situatie en zijn niet bang om vragen te stellen, dit geldt voor de sociale en zelfs seksuele sfeer van relaties.


Deze aanpak leidt ertoe dat er een constante communicatie is tussen de echtgenoten in het gezin, alle zaken worden gedaan door gezamenlijke inspanningen, dit maakt de sfeer in het gezin erg vriendelijk en comfortabel. Relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en tegelijkertijd blijft elk van de echtgenoten onafhankelijk. Ondanks een zacht karakter in familierelaties en het vermogen om compromissen te sluiten, zijn Zweden ambitieus en streven ze er altijd naar hun doelen te bereiken, zijn ze verantwoordelijk en in staat om belangrijke beslissingen te nemen. Zoals veel Europese mannen zijn Zweedse vertegenwoordigers van het sterkere geslacht gepassioneerd door sport, streven ze naar constante ontwikkeling en vinden ze interessante hobby's voor zichzelf, dit alles stelt hen in staat om lange tijd in goede lichamelijke conditie te blijven.


Zweedse mannen weten hoe ze voor moeten zorgen, ze kunnen romantisch zijn en genereus met geschenken, ze houden ervan om voor aangename verrassingen te zorgen. Ze waarderen het comfort van thuis, ze houden ook van zelfgemaakt eten, gebak, de culinaire vaardigheden van hun metgezel zullen door hen zeer worden gewaardeerd, ondanks het feit dat de meeste mannen weten hoe en graag koken. Over het algemeen combineren de Zweden onafhankelijkheid en succesvolle zelfrealisatie met het vermogen om deel uit te maken van het gezin, hoewel moderne jonge meisjes er vaak de voorkeur aan geven om officieel niet met een Zweed te trouwen, maar een 'burgerlijk huwelijk' aan te gaan zonder een relatie te registreren.


Als je nieuwe interessante kennissen wilt maken, Zweden is een land van open, vriendelijke en opgewekte mensen, hier kun je een prettig gezelschap vinden en je bestemming ontmoeten. Zweden, zoals veel Europeanen, houden van aantrekkelijke en zorgzame Russische meisjes, zeggen veel Zweedse huwelijksbureaus dit.


Ik zal u een algemeen portret geven van een Zweedse man met een ietwat ironisch tintje. Het artikel is het resultaat van een samenvatting van mijn eigen indrukken van de communicatie met de Zweden, het lezen van literatuur en het kijken naar Zweedse televisieprogramma's.


Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com

#sweden #sverige #stockholm #ig #nature #love #germany #norway #kikidatingapp #france #europe #scandinavia #travel #onlinedating #visitsweden #denmark #italy #sk #canada #usa #swedish #kikidating

1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM