Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Funktioner ved den britiske: ægteskab med en britisk statsborger

England er et mystisk land med en pulserende historie og unik kultur. Der er mange sagn om denne tilstand forbundet med de lokale beboere. Som regel er de lokale borgeres karakteristiske træk arrogance, ro og stivhed.


Det er sandsynligt, at det er på grund af dette, at mange piger, der planlægger at gifte sig med en engelskmand, frygter flere vanskeligheder med at kommunikere med britiske borgere.

Bemærk, at der som regel ikke er vanskeligheder med at kommunikere med dem. Alle disse er bare opfundne stereotyper. For at en engelskmand skal åbne sin sjæl for en ny bekendt, skal du prøve hårdt. Visningen af ​​voldelige følelser og følelser er usædvanlig for lokale herrer. Til at begynde med kan det vise, at en høflig holdning til mennesker i nærheden er arrogance og kulde, skønt dette faktisk kun dikteres af god manerer og naturligvis uddannelse.


Mænds opførsel i Storbritannien: vigtigste træk og træk


Som regel er mænd i dette land høflige og forbeholdne. Hvis du lærer briterne bedre at kende, skal du forstå, at de fleste af dem er fødte diplomater, der på forskellige måder forsøger at undgå uoverensstemmelser, skænderier og konfliktsituationer. Den fremtidige engelske mand vil naturligvis ikke være en undtagelse. I forhold til det retfærdige køn er de britiske borgere høflige og med utilpasning.


Dette er let at forklare: Briterne anerkender ligestilling mellem kønnene. Derfor giver de det retfærdige køn fuldstændig handlefrihed, hvor de uafhængigt kan tackle problemet. Ofte er en pige initiativtager til et ægteskab. Selvfølgelig vil en borger i landet om nødvendigt altid svare på en kvindes anmodning og vil helt sikkert hjælpe, hvis det er i hans magt.


Bemærk det faktum, at en ung mand i en hel aften i selskab med en pige aldrig kan røre ved hende. Dette er let at forklare. Følelsen af ​​takt blandt lokale mænd er forbundet med et bredt begreb om intimt rum.

Britiske statsborgeres største tro er "Mit hjem er min fæstning"

Lokale borgere værdsætter komfort og ildsted meget. De er engstelige for familien og på et underbevidst niveau. På arbejdet er borgerne i landet uvildige og koldblodige, men i familiekredsen er en mand fra Det Forenede Kongerige en helt anden: han er blid, omsorgsfuld og sympatisk. Deres respekt for familien skyldes, at de respekterer deres traditioner og skikke. Borgerne i dette land får gode forældre, de er glade for at opdrage børn. Hvis ægteskabet bryder sammen, er børnene i hans hus altid velkomne.


Briterne er kendetegnet ved vitalitet i naturen. De har en tendens til at være stabile i karakter. Briterne er mindre påvirket af mode, tid og alt, hvad der sker generelt.


Arten af ​​mændene i dette land


Briternes vigtigste træk er evnen til at kontrollere sig selv (med andre ord selvkontrol) såvel som evnen til at reagere passende på situationer (det vil sige, der er en vis kult for korrekt opførsel).


I den gamle England-periode var træk som tilbageholdenhed, ensartethed, høflighed og selvkontrol ikke blandt landets borgere. Derefter var alle mænd varmhærdede, voldelige og uanset om det var toppen af ​​samfundet eller bunden. Trassende opførsel var reglen på det tidspunkt, og favoritprogrammer var cockfights, henrettelser og flogging. På det tidspunkt var humor ret grusom.


Gentlemanly principper blev indført i de britiske borgere i dronning Victoria's tid. I samme periode sejrede de over den tidligere disposition af det gamle England. Britiske borgere mener, at selvkontrol er en grundlæggende dyd af menneskelig karakter. Nationens motto er "Styr dig selv." Det antages, at jo bedre en person kontrollerer sig selv, jo mere værdig er han. De mener, at man i problemer, glæde, succes og fiasko skal være rolig udefra og endnu bedre - på indersiden. Børn i dette land læres at roligt udholde sult, kulde, frygt samt at klare ubehag og kærlighed.


Britiske borgere mener, at at vise følelser er det egentlige tegn på dårlige manerer. På grund af dette behandler de udenlandske borgere forkert.


Briterne kæmper konstant med sig selv på grund af en naturlig lidenskab, der konstant løber ud. Som du kan forestille dig, kræver en sådan hård selvkontrol meget mental styrke. Borgerne i landet giver udtryk for deres følelser i ferier og fodboldkampe. Det er der, du kan forstå deres nationale temperament, som stadig bryder ud. Engelsk fyre taler lidenskabeligt om fodbold, spiller det ofte, og savner heller aldrig kampe på stadioner for at juble for deres yndlingsklub. Hvis du planlægger at gifte dig med en engelskmand, skal du være opmærksom på hans hobbyer. Bedre endnu, bliver en cheerleader.


Britiske borgere har en tendens til at være moderat. Typisk er de fleste af dem indadvendte. Der er intet, der er overvældende ved Englands borgere. De lever kun for sig selv. Disse mennesker elsker orden og komfort. De stræber efter mental aktivitet. De kan lide smukke biler og bøger og dyre dragter.


Forpligtelse og rationalisme


Rationel brug af alt og altid. Det accepteres ikke at være sent her. Uhensigtsmæssige handlinger vil blive betragtet som dårlige manerer og uhøflige. Den offentlige mening og godkendelse er højt værdsat.

Briterne gør altid fællesskab. De fleste af landets borgere er rationelle, de ved, hvordan de fornuftigt kan vurdere deres evner og styrker. Hvis en mand har lovet, så vil han bestemt gøre alt. For øvrig, hvis du planlægger at blive hustru til en engelskmand, skal du også udføre din kommunikation.


”Vi er ikke rige nok til at købe billige ting” ... Dette er en sætning, der oprindeligt kommer fra England. Vær derfor forberedt på, at en engelsmand med glæde vil købe dig en dyre ting af høj kvalitet, men udgifter til billige forbrugsvarer vil ikke blive godkendt af en britisk statsborger. I briternes øjne er dette spild af penge. Landsborgerne er også kendetegnet ved en vis tæve.


Hvis vi taler om sjælen, er den følsom. Briterne beder om varme og opmærksomhed. En mand fra dette land vil med glæde diskutere problemer med dig over en kop te. Men diskussionen er nødvendig for at finde en konstruktiv løsning eller en udvej. Hvis du vil græde, så ved, at sådanne "grædende" samtaler ikke er typiske for borgere med en engelsk opdragelse.

Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com

#london #travel #uk #love #photography #kikidating #england #dating #britishman #onlinedating #unitedkingdom #scotland #travel #fitness #happy #flyprivate #girls #wanderlust #food #music #beauty #londonlife #man


0 views0 comments

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM