Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Finsk kärlek och sexNyligen publicerade Europeiska unionens statistikbyrå en demografisk rapport, enligt vilken Finland har det största antalet stora familjer i Europa. Så mycket för de "heta finska killarna"! ”Vad är förvånande”, gliser min finska vän Ari.

Oerfaren och blyg

”Vilken typ av finska heta killar är det? Är de verkligen dumma? " - frågade en studentvän när jag först besökte Finland. Jag spände. Dum? Dum! Men på sitt eget sätt, på finska. I själva verket är detta inte dumhet utan hypertrofierad blyghet. Det är extremt svårt för en finsk kille att först gå upp till en tjej och börja limma henne (även om han inte är för nykter). Och om flickan själv inte tar det första steget, kommer hon aldrig att veta att hon har sjunkit ner i själen hos denna blåögda ljushåriga stiliga man. Detta används perfekt av erfarna ryska unga damer som lär känna finländare i S: t Petersburg och Vyborg-barerna, omedelbart tar tyglarna i egna händer, pulvererar hjärnan till oerfarna finländska män, lägger dem snabbt i säng och gifter sig efter ett par månader med dem.


Sådana nätverk stöter oftast på finländare från provinserna som inte är bortskämda av kvinnlig uppmärksamhet. I stora städer - Helsingfors och Åbo - är allt naturligtvis lite annorlunda. Det finns riktiga dandies här som känner till deras värde. Här har du en frisyr enligt det senaste modet och en supermodig kappa och en halsduk som matchar färgen på dina stövlar. Troligtvis fungerar denna "prins" i något internationellt företag, förutom svenska (det andra statliga språket i Finland) och engelska, talar han också tyska eller italienska perfekt. När några av våra landsmän, som är ivriga att "gifta sig med Europeiska unionen", träffar sådana unga människor och är angelägna om att erövra dem, ses det ofta från sidan: flickor, ni är inte upp till deras nivå. Kom tillbaka när du förbättrar din engelska.

VINNEN OM OPTIMISMEN ÖVER UPPLEVELSEN


”Ryssar? Mycket vacker, - säger 42-årige Eric drömmande och tillägger omedelbart: - Men väldigt farligt, väldigt. I flera år i rad har Eric rest till Vyborg och letat efter en ideal fru för sig själv. Ibland börjar han romanser, men så snart saken får en allvarlig vändning rullar han omedelbart betet. "Tänk om hon bedrar mig?" Han upprepar. Finska män älskar att berätta skräckhistorier om ryska kvinnors förräderi. Hur ”en vän till min vän” förde en rysk skönhet till Finland, gifte sig, vårdades och vårdades, och hon, efter att ha väntat på ett officiellt uppehållstillstånd, försvann spårlöst, förlorat på europeiska avstånd.


Jag vet inte vilken typ av mystisk charm vi, ryska kvinnor, har, men även efter en skilsmässa från våra kolleger stammar heta finländare igen på samma kratt. De åker till Ryssland igen och tar med sig en annan fru. Sådan uthållighet och optimismens seger över erfarenhet är helt enkelt fantastiskt!Förutom oss gifter sig finländarna med thailändare och filippiner. En finsk vän till mig tog med från Thailand en kvinna med ett barn som är fem år äldre än honom. Han erkänner ärligt till sina vänner: "Tja, ja, hon är ful, men i sängen gör hon något som finländarna aldrig drömde om ..." Under tiden åker oberoende finländare på jakt efter liknande exotism till Turkiet och Egypten för kärleksglädje - och föder barn från muslimer macho.

IDEALA FAROROm en finländare har samma kärlek till en rysk kvinna och allt har vuxit tillsammans, måste du fatta allvarliga beslut. Och mycket mer allvarligt, om han hade kärlek med sin landsmän. När allt kommer omkring kan personer utan EU-medborgarskap inte leva i Finland som en gemensam fru eller make. Det betyder att du måste ingå ett officiellt äktenskap. På sätt och vis är detta fördelen med utländska brudgummar. Finländarna klagar under tiden på att deras män inte gifter sig med dem alls - de har levt i decennier i ett civilt äktenskap, samtidigt som de har gjort gemensamma barn och egendom.Barn är ett smärtsamt ämne för finländarna. Inte för att de tas bort från ryska mödrar i partier (som någon som har läst nyheterna om etniska äktenskap kanske tror). Men för att om en finländare får ett barn, behandlar han honom mycket oroligt och kan inte längre föreställa sig livet utan honom. Finska pappor, tillsammans med sina mammor, byter blöjor, torkar snot, klär sig, går, tar dem till lektioner i cirklar. Även om en skilsmässa inträffar glömmer finska pappor aldrig sina avkommor och fortsätter att delta aktivt i deras liv. I Finland bor barn av frånskilda föräldrar ofta i två hus: en vecka med mamma, en vecka med pappa och alla är glada. Det är svårt för oss med vår (uppriktigt sagt inte utvecklade från ett bra liv!) Mentalitet "Oavsett tjuren hoppar, men kalven är vår alla", är det svårt att vänja sig vid detta - i Ryssland, när ett barn är frånskilt, är ett barn kvar hos sin mor, vilket antyder att fadern gör allt kommer inte att vilja. Därav missförståndet: om en rysk kvinna skiljer sig från en finska är hon säker på att barnen är hennes egendom och hon anser sig ha rätt att ta dem ut ur landet. Finska pappor är mildt sagt inte redo för ett sådant drag. I allmänhet finns det bara en slutsats: det är nödvändigt att förhandla i land. Om du bestämmer dig för att gifta dig med en utlänning, läs noggrant lagstiftningen i förväg, inklusive allt som rör skilsmässor och "uppdelning" av barn.

LÅNGT LYCKLIGT LIVFinländare förblir oförbättrade romantiker hela livet - men bara om det inte rör innehållet i deras plånbok. Var mentalt förberedd: även under uppvaktningsperioden kommer ingen att öppna dörren framför dig, de kommer inte med blommor för ett datum och i en restaurang och i en biograf kommer du med stor sannolikhet att behöva betala för dig själv. Men om en finländare har blivit kär, för livet: dessa män fuskar sällan och lämnar familjen.Om privatlivet inte fungerar, hoppas finländare i alla åldrar att starta nya relationer. Till exempel är dejtingsektionen i tidningar fylld med annonser "Letar efter dig". Och ingen är generad över att bruden kan vara under 70 år och brudgummen under 80. Även sådana gamla människor tänds vid danserna "för de över 40" - de är organiserade under sommarmånaderna i hela Finland. Det händer att dessa danser slutar med sex, vilket förvandlas till ett långt liv tillsammans.... Min vän från St Petersburg har varit gift med en finländare i över tio år. För att inte säga att hon är galet kär i honom, men samtidigt känner hon sig väldigt bekväm med honom. "Han kryper aldrig in i min själ, låter en lugnt gå på resor, frågar aldrig var jag bodde", förklarar hon. - Och vet du vad? Han är en sådan älskare, som du inte hittar i Ryssland under dagen med eld. Mild, uppmärksam, frågar mig alltid vilken position jag gillar mer, vad jag vill ha mer ... Det är därför vi har varit tillsammans i så många år. "

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#love #europe #dating #snow #onlinedating #thisisfinland #kev #art #kikidating #ourfinland #finlandia #man #forest #discoverfinland #myhelsinki #naturelovers #usa #scandinavia #france #metal #mets #rovaniemi #denmark #turku #ladies #sugardaddy #sex


1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM