Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Enkla regler för att träffa svenskar

Om du vill tämja den hårda blonda vikingakrigaren måste du åka till Sverige. Eftersom flickorna där verkligen passar din idé om skandinaverna.


Enligt en version kom namnet "vikingar" förresten från den feminina termen, som har en slangkaraktär och översätts ungefär som "mochilovo".


Det här menar jag att en kvinna i Sverige idag inte kommer att lämna dig "tacksamma" blåmärken i ansiktet som i antiken. Men Ikeas hemland lever efter mycket strikta oskrivna regler, kända som Jantes eller Lagoms lag. Följ därför enkla men viktiga riktlinjer för att hitta kontakt med en svensk skönhet. Svensk dejtingcoach Linnea Molander berättar om dem.

Visa inte upp och var inte oförskämd

Så först måste du klargöra två punkter:

Nästan alla flickor i Sverige ägnar sig åt en karriär, varför de är mycket framgångsrika och självförsörjande (landet ligger på sjunde plats när det gäller löner).

Svenskarnas sociala och gemensamma struktur redan under vikingatiden var mer disciplinerad än vår under 2000-talet.

Av detta följer att svenskar inte gillar att slösa tid, de måste pratas med som lika, och de älskar också personlig komfort och fruktansvärda formalister. När det gäller det senare betyder det att om du inte har diskuterat något med en tjej, tänker hon inte på det. Detta gäller särskilt när det gäller att fortsätta ett förhållande eller vara trogen.


Linné förklarar också att alla skandinaviska länder följer Yante (Lagoma) lag, vars väsen är social jämlikhet. Det vill säga, du kan inte berätta för någon att du tjänar mer pengar eller att du är smartare än andra. Enkelt uttryckt är det strängt förbjudet att skryta om dina prestationer eller visa en arrogant attityd gentemot en servitör.

De två första Iante-reglerna är: "tro inte att du är speciell" och "tro inte att du är lika med oss". Därför, om du klär dig i "märket", och flickan kommer i vackra, men vanliga kläder, kan detta redan betraktas som skrytande och intrång. När det gäller resten är svenskarna mycket trevliga och vänliga tjejer.

Surfa på internet

Jag skrev redan att det enklaste sättet att träffa tjejer i Sydney är via appar. Så denna regel gäller ännu mer för vikingarnas hemland. Enligt Linné är "Svensk kultur inte särskilt social, vi pratar inte mycket med varandra." Hon säger att till exempel jämfört med New York, där människor kommunicerar lätt med främlingar, är det nästan omöjligt i Sverige att göra en tillfällig bekantskap "precis så."


Därför är dejtingsappar det säkraste alternativet. Dessutom låter de dig lära känna en svensk redan innan du anländer till landet. Men använd de mest kända tjänsterna i EU, som Tinder.

Var intressant, självsäker och försiktig

Linnea säger att svenska tjejer är avancerade, smarta och bedårande, men på grund av sitt fokus på sin karriär har de lite eller inget roligt. Därför letar de i killar som regel efter en person som de kommer att vara bekväma med från de första minuterna av mötet, då kan de slappna av och kasta bort all rädsla förknippad med datumet.


För att göra detta måste du vara intressant, måttligt glad och, som Linné beskrev: "Du måste kunna skapa lite emotionell, flirtig och sexuell spänning."


Men om sexuell spänning rekommenderar jag inte att skapa det direkt i början av ett datum. Även om det finns flickor bland svenskarna som är redo att hoppa rakt in i kungen från det första mötet. Men det är bättre att först ge henne komfort och psykologisk avkoppling, sedan lägga på den och sedan titta på situationen. Om du har tur kommer det att finnas "kungar".

Var noga med att ringa eller skriva efter datumet

Och slutligen. Oavsett hur det första datumet slutar och om du förväntar dig att fortsätta, kontakta henne efter dagen. Det finns inget behov av att "beta" eller vänta på handling från hennes sida.Enligt Linné kan vi dra slutsatsen: Svenskar är mycket fixerade över att behaga en man. Det är ganska bra för dig, men en tjej kan uppleva "ignorera" efter ett datum som en besvikelse från din sida och "ignorera" dig i gengäld. Eller tvärtom, för att använda termen för lokala psykologer: "att bilda en osäker anknytning."


I det andra fallet går svenskarna vanligtvis till en specialist som förklarar för flickan varför hon inte ska tänka på dig. Eller så blir du föremål för hennes passion och lär dig hur skandinaver kan "uthärda hjärnan".


Diskutera därför alltid och alltid allt med en tjej i Sverige. Även om du inte vill träffa henne igen, skicka ett kortfattat men tydligt meddelande. Det är inte för ingenting som vikingarna i urminnes tider löste alla frågor inte med yxor, som ibland visas i filmer utan i råd, med långa och tråkiga samtal.

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com


#stockholm #sweden #sverige #love #visitstockholm #teborg #sex #onlinedating #photography #travel #flyprivate #malm #scandinavia #stockholmcity #europe #visitsweden #london #kikidating #dating #women #socialmedia #man

2 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM