• Olesya

Danemarca de Nord este cea mai bună țară pentru căsătorie


Țările din Scandinavia au fost numite cel mai bun loc pentru a trăi mai mult de un an. Aceste state nordice au totul pentru a se bucura pe deplin de viață în toate manifestările sale. În mod tradițional, există o viață minunată nu numai pentru localnicii singuri și turiști (apropo, nu la fel de numeroși ca în țările calde), ci și pentru familii. Căsătoria unui Dane este una dintre cele mai atractive opțiuni pentru o fată din aproape orice țară din lume. Iar ideea nu se rezumă doar la frumusețea țării însăși, ci și la particularitățile rezidenților locali, deoarece bărbații danezi au fost întotdeauna printre cei mai dezirați pretendenți. Care este secretul lor? Să ne dăm seama.Danezii raționali

Trebuie menționat imediat că Danemarca, în ciuda răcoritoriei sale, după standardele noastre, climatul (vara temperatura crește rar peste 20 de grade), este o țară agricolă puternică. Și acest lucru afectează și modul de viață al populației locale. Să ne explicăm - nivelul salariilor populației locale le permite să aibă nu numai un apartament în capitala Copenhaga sau o altă așezare mare, ci și o casă în afara orașului. În cele mai multe cazuri, împreună cu casa, Dane achiziționează lângă el o bucată de pământ de o anumită dimensiune. Ei bine, întrucât nu este obișnuit ca pământul să stea inactiv aici, Dane lucrează adesea și acolo. Este posibil să existe o grădină de legume și o grădină, așa că dacă aveți experiență îngrijiți-le, atunci există șansa că vă va fi util.


Dorința de a folosi tot ceea ce vă stă la dispoziție cât mai eficient (inclusiv echiparea unui teren mic pentru o grădină de legume) este o trăsătură foarte utilă a unui Dane. În general, într-o măsură sau alta, este caracteristic pentru rezidenții majorității țărilor europene. La început poate părea lăcomie, dar trăind aici cel puțin o perioadă scurtă de timp, înțelegeți că această frugalitate ascunde o preocupare reală pentru ceilalți. Țările europene au taxe foarte mari, datorită cărora se oferă gratuit medicamente și educație de înaltă calitate aici. Și după deducerea lor, există întotdeauna o cantitate mult mai mică la îndemână decât era inițial. Iar acum europenii încearcă să-l folosească cât mai eficient. De exemplu, Dane-ul mediu este destul de capabil din punct de vedere financiar să-și cumpere o mașină scumpă pentru soția sa, dar ar prefera mai degrabă una modestă și mai economică. Pur și simplu pentru că va fi mai profitabil.


Caracterul tipic Dane este destul de consecvent cu abordarea lor în gestionarea banilor - el este de obicei foarte calm și neagresiv. Acești oameni nu le place să își arate emoțiile la maxim - pentru asta, bine, este nevoie de un motiv foarte serios.

Cum și unde să întâlnești un Dane

A face cunoștințe serioase cu un cetățean danez este ușor și dificil. Este dificil - pentru că acești oameni sunt foarte puțini, iar în comparație cu majoritatea celorlalte țări, procentul de bărbați necăsătoriți este mai mic aici. Ușor - pentru că un Dane în căutare de soție este un fenomen special. Care este specificul?


Statisticile susțin că danezii se căsătoresc mai rar decât în ​​alte țări europene. Așadar, dacă Dane a decis totuși să se stabilească, atunci va aborda foarte serios problema alegerii unei soții. Aceasta înseamnă că majoritatea site-urilor de întâlniri atât de populare din țara noastră dispar automat - sunt gratuite și nu oferă nicio garanție. Fără rezultat, fără fiabilitate a informațiilor.

Flyprivate:

kikidatingtravel.com


Smart dating: Kikidating.com

#denmark #copenhagen #danmark #sweden #germany #nature #visitdenmark #benhavn #travel #europe #love #france #dating #norway #photography #canada #italy #danish #scandinavia #man #aarhus #usa #spain #kikidating #onlinedating

#beautiful #kikidatingapps

0 views0 comments

Recent Posts

See All