Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Cum să te căsătorești cu un chinez


Dacă vă gândiți la ce calități ar trebui să aibă un soț ideal, primul lucru care vă vine în minte este: muncitor, atent, grijuliu. Acestea sunt calitățile pe care le au bărbații chinezi. Da, sunt puțin mici și nu arată ca niște bărbați frumoși spanioli, dar spre deosebire de ei, chinezii nu vor fugi, nu vor renunța și nu vor sta pe canapea toată ziua în fața televizorului. Ei bine, dacă decideți să conectați viața cu un bărbat de familie atât de ideal, atunci fiți amabili, consultați recomandările noastre care vă vor ajuta să vă căsătoriți cu bărbatul visurilor voastre!


Bărbații chinezi se întâlnesc pentru a se căsători. Este posibil să înceapă să vorbească despre căsătorie foarte devreme pentru că vor să-ți cunoască imediat poziția. Pentru chinezi, familia joacă un rol foarte important și se pare că în această țară ei mai cred în dragoste până la mormânt.


Baietii chinezi au un stereotip: fetele trebuie realizate. Înțelegerea lor, aceasta înseamnă să completezi nu numai cadouri, ci și SMS-uri, precum și să suni o sută de ori zi și noapte.


Să-ți cunoști părinții este de o importanță extraordinară pentru un bărbat chinez. Dacă te-a adus în casă, atunci nu există întoarcere înapoi. Fie părinții lui vor dori, și ei vor fi de acord cu unirea ta, sau va trebui să te desparți.


Dacă părinții voștri încă vă plac, vă vor întreba în permanență despre data nunții, iar dacă vă căsătoriți, vă vor cere nepoții. Apropo, în China nu există nicio diferență deosebită între un tată și o mamă, este obișnuit ca aceștia să perceapă părinții ca pe un întreg, prin urmare, trebuie acordată atenția cuvenită ambilor.


Baietii chinezi sunt foarte grijulii. Poate pentru că sunt foarte organizate. Un bărbat chinez nu va uita niciodată să vă amintească de ceva important, să vă facă micul dejun, să aflați din nou dacă sunteți fierbinte și să oferiți apă, pe care o are mereu în rucsac.


Dar nici nu îi poți numi domni. Rareori se gândesc să mute un scaun, să prindă o haină sau să deschidă o ușă. Pur și simplu nu consideră cele mai importante jetoane.


Chinezii nu sunt cei mai risipitori, dar dacă devii prietena lui, nu va scăpa nici măcar de cele mai scumpe cadouri. El va plăti întotdeauna pentru cumpărăturile din magazine, va plăti pentru tine într-un restaurant și pentru un taxi.


Un bărbat chinez nu tolerează dacă o femeie câștigă mai mult decât el sau statutul său social este mai mare. Chinezii ar trebui să se simtă ca capul familiei și câștigătorul de pâine. Aceste naturi romantice se străduiesc să creeze o unitate socială ideală, unde un bărbat este un vânător, iar o femeie este un păstrător al vatra.


n China nu există practic nici o barieră lingvistică. Aproape fiecare tânăr din această țară vorbește engleză fluent. Probleme pot apărea la masa familială, deoarece generația mai în vârstă vorbește în mare parte doar limba lor maternă. Și chiar dacă vorbești chineză, încă nu înțelegi mare lucru, pentru că în această țară există aproape tot atâtea dialecte, cât există oameni.


Chinezii sunt foarte iubiți de copii. Nimic din viața lor nu aduce mai multă bucurie decât copiii. Deși cu greu găsești acolo familii mari. Omul chinez visează cel mai probabil la doi copii: un băiat și o fată, pe care îi va iubi imens și va face totul pentru a-i face deștepți și sănătoși.


Chinezii nu au un simț al umorului atât de bun ca europenii. Ei tind să ia totul literal și sunt foarte ingenuiți.


Fii foarte curat. Aceasta este probabil cea mai importantă caracteristică a asiaticilor. În China, este extrem de important să fii mereu îngrijit și curat.


Poate că bărbații chinezi nu sunt la fel de curajoși ca europenii, pentru că în majoritatea cazurilor nici măcar nu au părul toracic și nu au barba groasă. Dar ei sunt încă oameni de afaceri mari și știu să câștige bani din aer subțire.


Vă dorim mult noroc!

Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com


#hongkong #hkig #sex #singapore #malaysia #taiwan #china #photography #japan #discoverhongkong #travel #dubai #fashion #love #usa #man #london #indonesia #hongkonger #hkgirl #love #australia #korea #girls #asia #jakarta #thailand #newyork #kikidating #kikidatingtravel #dating #networking #onlinedating

0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM