Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Criterii pentru sexualitatea feminină la bărbații germani.


În Germania este aproape imposibil să întâlnești un tip pe stradă, într-o cafenea, în transportul public etc. Din anumite motive, acest lucru nu este acceptat de germani. Nu este obișnuit ca la Sankt Petersburg să te apropii de o fată care îți place și să încerci să o cunoști. Este o altă chestiune într-un club, bar sau un grup de prieteni - aici toată lumea își pierde limba în timp ce bea bere.

Și dacă o fată drăguță merge pe stradă, atunci nu se grăbesc după ea, nu te uita la „ochii” ei mari și al cincilea punct și nu strigă „complimente”. Cel mai adesea, ei privesc și mai pot privi poteca și asta este. În cazuri apăsătoare, pot fluiera sau chiar aruncă o frază despre o figură minunată (acest lucru se remarcă doar atunci când nu există nimeni într-un cerc în jurul fetei și bărbatul care trece pe lângă, cu 20 de metri sau mai mult))).

Dar dacă nu există un singur tip, ci doi sau mai mulți (se adaugă imediat curajul pentru doi), atunci reacția poate fi exact aceeași ca în Rusia - urlând, glume, fluiere și așa mai departe. Despre bărbații de naționalitate estică, dintre care există aproape mai mulți dintre ei în Germania decât nativii germani, am tăcut: se comportă ca de obicei, adică. strigând cu entuziasm ceva, strigând, fluturându-și mâinile, urmând fata de câțiva metri, întrebându-i activ ceva etc.Există însă o mică nuanță care schimbă comportamentul bărbaților - chiar și cei care singuri nu vor urma niciodată o fată pe stradă - complet. Acestea sunt tocuri stiletto. Nu vorbesc acum despre orașele mari, poți întâlni femei cu astfel de încălțăminte peste tot. Dar în orașele mici, satele și cătunele (nici măcar nu le pot numi sate, conform standardelor noastre), o doamnă în pantofi cu toc înalt provoacă furtună de emoții la bărbați! O vor salva de la mașini care trec, vor face complimente pe drum, vor privi deschis și vor zâmbi pe toată fața. Și dacă o doamnă cu tocuri înalte trece pe lângă niște șantiere sau lucrări de curățenie (care este atât de întunecat aici, încât uneori am impresia că nemții au un astfel de hobby - întotdeauna să repare și să construiască ceva), atunci aștept o înflăcărare de emoții: bărbații -ca multe, sunt într-un pachet, îndrăznețe ca nicăieri, vor juca atacuri de cord imaginare, vor arăta cum se stivuiesc în stive, fac cele mai incredibile glume, fluieră, strigă și cer un telefon.

Cu toate acestea, nu toate tocurile stiletto primesc acest tip de atenție. De exemplu, în Germania există o mulțime de fani sau fete informale. Așa că, indiferent de ce a pus o astfel de fată tatuată cu zmeură verde, nu va auzi complimente pe urmă.După ce am observat o astfel de reacție a bărbaților, am decis un singur experiment. De câteva zile m-am îmbrăcat ca în fotografie. Și tot ce am scris mai sus mă aștepta peste tot. Și celelalte două zile m-am îmbrăcat EXACT DOAR, DAR nu am fost în pantofi cu toc înalt, ci în baleturi sau sandale obișnuite. Așadar, în acele zile în care eram fără toc, NOBODY mi-a acordat atenție)))))), deși coafura, machiajul și hainele au rămas exact aceleași. În urma acestui experiment, am ajuns la concluzia că semnul sexualității pentru bărbații germani este în mod direct CÂNTĂRI, și nu o femeie în tocmai acești pantofi))))


Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#germany #love #berlin #instagood #photography #photooftheday #travel #onlinedating #nature #munich #hamburg #deutschland #happy #fashion #summer #beautiful #art #münchen #instagram #frankfurt #instadaily #fitness #style #girl #sun #fun #lifestyle #me #friends #stuttgart #dating #networking #socialmedia #kikidating #flyprivate #adventure #sugardaddy #sugababes #travel #kikidatingapps


1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM