Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

CARACTERISTICILE BĂRBAȚILOR DE DRAGĂ SAU ÎNTREPRINDERE - BIT


Soțul olandez nu este un vis, nu un obiectiv, ci un test de rezistență, răbdare și un test al toleranței tale. Olanda sau țările joase, țara „socialismului victorios”, cum este numit în glumă, a atras întotdeauna străinii cu posibilitatea de a trăi bine pe cheltuiala altcuiva. Dacă sunteți săraci, săraci și bolnavi, veți fi întotdeauna bineveniți aici: ei vă vor hrăni, vă vor oferi ceva de băut și vă vor încălzi, cu siguranță vor plăti toate dorințele și visele voastre. Veți fi tratat diferit în Olanda dacă sunteți bine educați, construiți o carieră și aveți cerințe mari sau sunteți ambițioși. Nu le place aici. Expresia tipic olandeză „op de borst kloppen” înseamnă „a te pocni în piept”, a sublinia importanța lor, a fi ambițioși, cu scopul de a vorbi despre realizările lor. În Olanda nu este obișnuit să vorbești direct despre succesele lor, modestia protestantă este în sângele olandez. muncitor și practic, dar, în același timp, sunt pregătiți să își păstreze privilegiile câștigate de un turneu important. Principalul lucru este că au ocazia să se relaxeze într-o atmosferă relaxată și să se odihnească bine după o zi grea de muncă. realizează dramele adevărate, dar ascultarea, modestia și practicile sunt absorbite de laptele mamei, apoi șlefuite de școală, institut și angajator. Cei trei piloni pe care se bazează societatea olandeză sunt „Lekker, leuk, gezellig”, ceea ce înseamnă: „plăcere, confort și prietenie Adunări. ”Acest lucru poate fi explicat prin modul de viață al unui olandez obișnuit: muncă confortabilă, după care poți sta jucați-vă cu prietenii într-un bar, cafenea sau restaurant în companie bună, au o masă gustoasă și relaxați-vă, iar statul va avea grijă de restul, deoarece olandezii plătesc o mulțime de taxe.


Vom analiza mai multe povești tipice și atipice. Dacă studiem etnicii olandezi, și nu imigranții din Indonezia, Surinamul, Marocul, Turcia și alte țări, despre care vom vorbi mai târziu, atunci olandezul obișnuit a crescut într-o familie numeroasă cu trei sau mai mulți frați și surori, ceea ce înseamnă că este obișnuit din copilărie să-și protejeze bunurile modeste. și rămâi la soare. Școala joacă un rol uriaș în viața unui copil olandez, dar nu în ceea ce privește educația și educația sa, așa cum ați putea crede, ci în termenii unei școli de supraviețuire dificile și ne-copilărești, dure, unde învață de la vârsta de patru ani să se protejeze de abuzul fizic și psihologic al colegilor și profesorilor. ... Olandezii merg la școală nu pentru cunoștințe, dar, ciudat cum ar părea, pentru socializare, unde învață toleranță, ascultare și toleranță pentru a accepta în mod constant nitpicks-urile șefului și colegilor lor în viitor și să nu fie indignați de inovația pe care guvernul olandez o va pregăti pentru ei.

O carte separată poate fi dedicată relației dintre olandezi și vecini. Când am venit pentru prima dată în această țară și am mers la universitate pentru a studia limba olandeză, am fost surprins de un capitol separat dintr-un manual despre învățarea limbii olandeze cu exerciții, texte, dialoguri și mostre de scriere a reclamațiilor. Temele noastre erau să scriem o plângere despre un vecin. Revenind însă la subiectul acestui capitol, vă voi povesti despre ce fel de bărbați pot fi găsiți în Olanda.
Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#holland #netherlands #amsterdam #nederland #dutch #kikidating #thenetherlands #dating #travel #europe #rotterdam #germany #tomholland #love #france #photooftheday #instagood #travelphotography #naturephotography #onlinedating #nl #travel #spiderman #picoftheday #flyprivate #italy #amsterdamcity #niederlande

0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM