Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Att gifta sig med en utlänning: varför är franska friare bra?


Vissa kvinnor anser fortfarande att franska män är de mest galanta, romantiska och äventyrliga. Men vad är de egentligen? Vad ska du tänka på innan du sluter en relation med dem och gifter dig?

Frankrike anses vara en av de mest romantiska platserna på jorden

Paris kallas fortfarande staden för kärlek. Därför ser vissa kvinnor franska män som romantiska hjälte-älskare från fiktion romaner. Denna bild är stereotyp inte bara i litteratur, utan också i bio, målning, fotografering. Men är franska verkligen så?

Mentaliteten hos franska män

I livet är franska män inte så romantiska som de framställs i konst. De tenderar att vara mer pragmatiska. De vet naturligtvis hur de ordnar ett oförglömligt datum och förvåna sig med den vältalighet som de har av naturen, men ingenting mer. Oftast är de engagerade i självutveckling, så det är svårt att kalla dem vanliga, men samtidigt kan de vara tråkiga. Det beror på att de älskar att ha långa samtal om politik och lagar, försvarar sina rättigheter vid varje tillfälle. Den här egenskapen är gemensam för alla franska medborgare. Det är därför strejker och demonstrationer hålls så ofta i Frankrike.


I motsats till den populära myten är frivolitet ovanligt för franska män. De är naturligtvis väldigt glada och lägger inte vikt till smår, men praktiska tillåter inte att de är äventyrliga. De värderar deras ungkarliv och kommer bara att älska en intressant och ständigt utvecklande kvinna. Därför kan de kallas försiktiga och beräknande.

Franska män har en balanserad och lugn karaktär. Såpoperaens passion är inte för dem. De ser inte något användbart för att sortera upp förhållandet och föredrar att göra kompromisser och försoning. Därför är franska alltid vänliga och trevliga att prata med. Dessa egenskaper hjälper dem att vara bra diplomater både i politik och i vardagen.


Franska män tar hand om sitt utseende. De är snygga och snygga, tar hand om hår och hud. I badrummet kan de ha många olika kosmetika. Många går på gymmet, men inte för att pumpa upp stora biceps utan för att upprätthålla god form.


Förvänta dig inte att en fransk man spikar en hylla och fixar en kökskran. Fransmännen har länge varit vana vid specialutbildade yrkesverksamma som gör detta. Men han kan hjälpa till med rengöring (tvätta disken, torka av dammet), för han är redo att dela ansvar i hushållet.
Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#france #paris #photography #love #travel #nature #germany #italy #europe #art #instagood #usa #kikidating #onlinedating #apps #french #photo #spain #fashion #follow #like #canada #sugardaddy #sugarbabbies #sex #igersfrance #london #focus #travelphotography #dating


0 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM