Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Att gifta sig med en utlänning - vad är han, en holländsk make !?


Holländska män - vad är de? Låt oss ta reda på det.

Vad är speciellt med holländska män?

Resenärer.

Internationella äktenskap är mycket vanliga i Holland. Detta förklaras av det faktum att holländarna har blivit berömda som ivrig resenärer under lång tid. I sina ungdomar lyckas lokala barn resa runt hela världen - från Amerika till Asien - och ofta hitta sin själsfrände på andra sidan världen. Oavsett vart de tar med sig brudar - från Thailand, Brasilien, Indonesien, Surinam, Kina, Ryssland och länderna i det förna OSS.


Homebodies.

Det verkar som att detta uttalande direkt motsäger det föregående, men det är så. Efter att ha rest världen över, efter att ha avslutat sina studier i stora städer som Amsterdam eller Rotterdam och avslutat en praktikplats i ett annat land, strävar holländarna tillbaka till sina rötter - att bosätta sig i deras ursprungliga by någonstans femtio kilometer från den närmaste stora bosättningen. Bland åkrar, kor, väderkvarnar och små mysiga hus med trädgård.


Endast en mycket stor kärlek kommer att tvinga den lokala Jan att flytta till den turistiska, kaotiska Amsterdam. Tja, eller arbeta, om en ung man riktar sig till en karriär, och i hans region finns det problem med detta.

Utmärkta familjemän och fäder.

Holländarna är för det mesta trogna, kärleksfulla män och fäder. Det finns fler män här än kvinnor, och de är mycket vänliga mot sina utvalda. De har sällan skilsmässor - lokala ungdomar och flickor konvergerar båda vid sjuttonårsåldern och lever tillsammans hela livet.


Holländska fäder tar hand om sina barn såväl som sina mödrar - de går, leker, läser böcker, flaskmatar eller lagar middag, byter blöjor. Dessutom uppstår frågan om gemensam förlossning som regel inte här - fadern är alltid närvarande vid förlossningen, detta är en gemensam process i Holland.

Jämställda partners.

Här råder jämlikhet i allt - män och kvinnor delar ansvaret helt och hållet i hälften. De växlar om att städa huset, förbereder middag, tar hand om barnen. Även mamman och fadern kan ta mammaledighet här. Den enda skillnaden är att fäder har obetald ledighet. Men å andra sidan har en man enligt lag rätt att arbeta deltid (till exempel fyra dagar i veckan eller till och med tre, beroende på hans ställning). Och till och med en stor chef kan utöva denna rättighet, och enligt lagen kan han inte nekas.


Jämställdhet manifesteras också i ekonomiska aspekter - i Holland är ett separat budgetsystem mycket vanligt, där man och hustru har sina egna separata konton och kastas varje gång för mat, lägenhetsbetalningar och barnstöd. I särskilt radikala fall delas till och med en restaurangräkning mellan makarna - det är inte för inget att det finns ett uttryck som går holländska - vilket innebär att räkningen betalas i hälften till den sista centen.

Enkel.

Enkelhet är karakteristiskt för alla holländare i allmänhet, och detta drag ger inte besökare vila. Holländarna är enkla, godmodig killar, de tänker inte för mycket på sina ord och tenderar inte att skona samtalens känslor. Det är i ordning av saker att skämta om flickans utseende, hennes land, accent, etc. Ibland för otränade mjuka varelser kan dessa skämt låta oförskämd och osäker. Men man måste förstå att det här bara är kulturella inslag, och holländarna gör narr av sig själva på samma sätt.

Ta hand om dig själv.

Holländska män sköter sig själva mycket - mycket mer än lokala kvinnor. Detta återspeglas i det snyggt utformade håret och valet av kläder och accessoarer. Holländarna väljer mycket noggrant vad de ska ha på sig - de älskar ljusa färger i kläder, bra skor, halsdukar och uppmärksammar strumpor - alla regnbågens färger, diamant, prickar - oavsett mönster du ser.


Opretentiös.

I vardagen är holländarna oberoende och opretentiösa. De kan göra alla hushållsarbeten själva, mycket ofta lagar de bättre och oftare än sina fruar. Holländska män förväntar sig inte någon form av hypertrofiserad uppmärksamhet från sina fruar - holländska kvinnor skämmer inte bort sina män, så även den minsta vård, som att ta med te eller en utsökt middag, accepteras av holländska män med stor tacksamhet.

Återhållsam.

Holländarna är för det mesta mycket behållna - det är inte vanligt att visa känslor här. Detta beror på att de flesta av de lokala invånarna historiskt sett är protestanter. Och även om de moderna holländarna länge har tappat sin koppling till religion, bestäms deras kultur till stor del av protestantismen. Utvändigt vänliga och vänliga öppnar de sällan upp för främlingar och sparar sina sanna känslor endast för de närmaste kretsarna eller lämnar bara för sig själva. Detta förklarar förresten en så utbredd sjukdom i Holland nyligen som utbrändhet - när en person samlar upplevelser i sig själv så länge och inte ger dem en stänk, att han i ett visst ögonblick helt enkelt inte kan hantera dem längre och tar arbetssemester på grund av utbrändhet - ungefär fem månader av något slag ... Och sedan återvänder han till arbetsplatsen och återupptar sina uppgifter som om ingenting hade hänt.


Det enda undantaget när man visar känslor är inte bara tillåtet utan uppmuntras också - att titta på en fotbollsmatch. Nederländerna älskar fotboll - här kan du ge dina känslor fritt tyg och ropa högt, vinka dina armar, stämpa dina fötter - inga förbud eller begränsningar.

Icke-slösaktig.

Holländarna anklagas ofta för överdriven indiskretion och till och med snålhet. Lokala expats skämt att holländaren bara kommer att spendera pengar som en sista utväg. Detta är delvis sant, och bland holländarna finns det verkligen ganska giriga. I allmänhet är deras strategi detta - att spendera pengar medvetet, inte tillåta sig överdrivet, och ständigt skjuta upp för en regnig dag. En riktig holländare kommer aldrig att köpa en dyr bil på kredit. Om hans ekonomiska situation tillåter honom att köpa, säga, en BMW, kommer han att göra det utan att samvetsflödet är svårt, men om inte kommer han att begränsa sig till en mer blygsam bil, vad han har råd med. Det finns naturligtvis mycket generösa holländare, men det är snarare ett undantag. Därför är det en utopi att vänta på en diamantring för den sista lönen från en holländsk make som gåva.

Självständig.

Från en tidig ålder lär man holländarna självständighet - de gör sina läxor, underhåller sig och från en viss ålder cyklar de till skolan. Vid 18-20 års ålder flyttar barn som regel ut från sina föräldrar och börjar bo separat - ensam eller med en partner.


Även med mycket nära familjeförhållanden måste du boka en tid i förväg för att besöka varandra. Det fungerar inte spontant.


Från en persons synvinkel från en helt annan kultur kan det tyckas att familjerelationer är för formella och ansträngda, men det är allt en följd av nederländsk återhållsamhet och pedantry. Men de lever av sig själva och ingen lägger någon sin åsikt på någon. Holländska män kan inte kallas mammas söner på något sätt, vilket naturligtvis ökar deras värde som potentiella män.

Så är det värt att gifta sig med en holländare?

Enligt mina personliga iakttagelser är holländarna utmärkta män, och familjevärden införs från dem från födseln. Å andra sidan har de en helt annan mentalitet - deras överdrivna återhållsamhet och känslomässighet kan orsaka missförstånd i den breda ryska själen.


Enligt min mening är allt här mycket individuellt, och det viktigaste i denna fråga är att hitta din person. Som i alla länder, bland holländarna kan du stöta på både underbara, känsliga, vänliga och uppriktiga människor, och begränsade, snåla och helt oattraktiva individer.


I den moderna världen, i samband med globaliseringen, reser människor ständigt, åker på affärsresor, reser för att bo i andra länder av arbete eller av personliga skäl och träffar ibland sin själsfrände på andra sidan världen.


Det viktigaste är att hitta din lycka, och var en person kommer ifrån är inte alls viktigt!


Flyprivate:

kikidatingtravel.com

Smart dating: Kikidating.com

#holland #netherlands #amsterdam #nederland #dutch #kikidating #thenetherlands #dating #travel #europe #rotterdam #germany #tomholland #love #france #photooftheday #instagood #travelphotography #naturephotography #onlinedating #nl #travel #spiderman #picoftheday #flyprivate #italy #amsterdamcity #niederlande

0 views0 comments

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM