Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

5 apps voor communicatie met buitenlanders


Engels leren zonder te oefenen heeft geen zin: we leren geen taal om te zwijgen. Daarom is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met spreken. Communicatie met moedertaalsprekers is vooral handig: je went aan levende spraak, onthoudt de eigenaardigheden van intonatie en uitspraak, leert dialecten te onderscheiden.


We hebben de beste apps geselecteerd om u te helpen een metgezel te vinden om Engels te oefenen. Programma's zijn beschikbaar voor zowel Android als iPhone.

Tandem

Een van de bekendste apps voor taaluitwisseling met meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers


Hoe de app werkt

Voordat u de applicatie gaat gebruiken, wordt u gevraagd om u te registreren. Dit kan via sociale netwerken of e-mail. Bij het registreren moet u uw moedertaal aangeven en de talen selecteren die u wilt leren. Vervolgens worden er drie vragen aan je gesteld: over welke onderwerpen praat je graag, wat voor soort gesprekspartner heb je nodig en welke doelen voor het leren van talen stel je voor jezelf. Het antwoord moet worden uitgebreid, minimaal 15 tekens lang.


De service vereist dat u alleen echte informatie bij uzelf invoert en een echte foto uploadt, die duidelijk uw gezicht laat zien. Alle accounts worden handmatig beheerd en het kan zeven of meer dagen duren voordat de aanvraag is goedgekeurd. Als u niet wilt wachten, download dan de volledige versie van de applicatie - Tandem Pro. U kunt zich abonneren voor een maand, drie maanden of per direct voor een jaar. De eerste zeven dagen dat u Tandem Pro gebruikt, zijn gratis, daarna wordt de betaling voor het geselecteerde abonnement van de kaart afgeschreven. Als je niet wilt betalen, gebruik dan de basisversie van de app.


Na het passeren van de moderatie, kunt u een gesprekspartner vinden die bij u past op basis van leeftijd, interesses en bestudeerde talen. Communicatie vindt plaats in de chat: je kunt tekst- en spraakberichten versturen, oproepen, foto's en video's uitwisselen. De chat heeft een automatische correctiefunctie en een ingebouwde vertaler.


Onderling leren is populair bij Tandem: je vindt een Engelssprekende partner die Russisch wil leren en elkaar wil helpen. Tegen betaling kun je een professionele leraar zoeken.


HelloTalk

De taalgemeenschap van HelloTalk heeft 15 miljoen leden. De applicatie kan niet alleen worden gebruikt om Engels te leren: het ondersteunt 150 verschillende talen.

Hoe de app werkt

HelloTalk vereist ook registratie: via Facebook of via e-mail. Eerst moet u persoonlijke informatie verstrekken en een foto uploaden, uw land en moedertaal selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd aan te geven welke taal u aan het leren bent en op welk niveau u zich bevindt. U kunt de applicatie direct na registratie gebruiken.


Het programma heeft een betaalde versie. Met een VIP-abonnement kun je tot 3 talen tegelijk leren (er is er maar één beschikbaar in de gratis versie) en tot 25 nieuwe chats per dag openen (in plaats van 15). In de gratis versie werkt het zoeken naar gesprekspartners op geslacht en locatie niet. Het VIP-abonnement kan worden uitgegeven voor een maand, een jaar of voor het leven.

Oefen de communicatie met de Amy-bot totdat je een gesprekspartner vindt. Hij stelt eenvoudige vragen en helpt u vertrouwd te raken met de applicatie. De chat heeft een interessante functie: u kunt een spraakbericht in het Russisch opnemen en het systeem vertaalt dit automatisch naar het Engels. Voor het oefenen van schrijven is er een sectie "Grammatica controleren": u kunt uw tekst in een speciaal venster uploaden en advies krijgen. Op het tabblad "Help anderen" kunt u gebruikersteksten in uw moedertaal bewerken.


Lessen voor alle niveaus en Hello Language-podcasts kunnen afzonderlijk worden gekocht.


Speaky

Een ander programma dat is opgenomen in de topapplicaties voor communicatie met buitenlanders. De dienst ondersteunt meer dan 100 talen en bereikt mensen uit 180 landen.

Hoe de app werkt

Voor de eerste keer inloggen zal de applicatie u vragen om uw Facebook- of Google-account te gebruiken. Na registratie kies je de taal die je wilt studeren en de moedertaal, geef je persoonlijke gegevens op. U kunt direct beginnen met communiceren: de applicatie toont geschikte gebruikers die online zijn. Native speakers worden op een apart tabblad getoond. Bovendien kunt u in de filters de leeftijd, het geslacht en de locatie van de gesprekspartner specificeren en ongewenste talen blokkeren.


In de correspondentie kunt u tekst- en spraakberichten verzenden, foto's uitwisselen. Er is slechts één extra functie in de applicatie: ingebouwde tekstcorrectie.


HiNative

Deze applicatie is anders dan de rest: er is geen chat en zoekt niet naar taalpartners. De service is ontworpen om vragen te stellen over de taal en antwoorden te krijgen van moedertaalsprekers.

Hoe de app werkt

Bij het registreren moet u de moedertaal en de bestudeerde talen aangeven, uw niveau kiezen (beginner, gemiddeld, gevorderd). Na een korte training wordt toegang tot vragen en antwoorden geopend. Vraag naar alles wat je interesseert: hoe wordt dit of dat woord vertaald, welke zin klinkt natuurlijker, wat is het verschil tussen woorden of constructies. Native speakers zullen u antwoorden. U kunt op uw beurt de vragen over uw moedertaal volgen en andere gebruikers helpen.


Het programma is gratis, maar er is een uitgebreide versie - HiNative Premium. Hiermee kunt u audio en video van andere gebruikers afspelen, krijgt u toegang tot meer vragen en antwoorden. De betaalde versie heeft geen advertenties. Het abonnement is voor een maand of een jaar.


Cambly

Nog een ongebruikelijke service voor communicatie met buitenlanders. Cambly is een basis van leraren, die allemaal gespecialiseerd zijn in een specifiek aspect van de taal: professioneel, zakelijk of wetenschappelijk Engels, TOEFL- en IELTS-voorbereiding, Engels voor reizen. Sommige docenten zijn betrokken bij de ontwikkeling van een specifieke vaardigheid: lezen, spreken of schrijven.

Hoe de app werkt

Na inschrijving kun je direct op zoek gaan naar een docent, een individueel plan maken en je inschrijven. Je studeert met de docent via videocommunicatie, je kunt ook chatten. De applicatie heeft een systeem voor het boeken van lessen: je kiest een leraar en meldt je aan voor lessen op een voor jou geschikt tijdstip.


Lessen met een leraar worden betaald. U kunt bonussen ontvangen door vrienden uit te nodigen voor de applicatie via een verwijzingslink. Als je vriend zich aanmeldt voor Cambly, krijg je 60 gratis minuten.


Bonus: vind vrienden over de hele wereld (Couchsurfing Travel App)

Als je van reizen houdt, installeer dan de CouchSurfing-app. Het kan niet alleen worden gebruikt om accommodatie tijdens een reis te vinden, maar ook om interessante mensen te ontmoeten. Voel je vrij om naar de lokale bevolking te schrijven en hen te vragen je niet-toeristische plekken te laten zien - vaker wel dan niet, zijn couchsurfers het daar meteen mee eens. Dus naast het oefenen van Engels, zul je veel ongebruikelijke indrukken van de reis opdoen en misschien een nieuwe vriend maken.#polyglot #languagelearning #languages #language #languagelover #bilingual #polyglots #languagestudy #multilingual #learninglanguages #foreignlanguage #learnlanguages #english #swedish #danish #french #languageexchange #ltalian #learngerman #linguistics #learnspanish #german #learnenglish #spanish #deutsch #languagestudent #learning #travel #languagelearner #vocabulary #dating #networking #socialmedia #kikidating #kikidatingtravel #kikidatingapp #girls #onlinedating

2 views0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM