Fall in Love in Christmas, kikidating.com
  • Olesya

Πώς να κάνετε μια ημερομηνία για έναν άντρα. Το πώς να έχετε μια ρομαντική ημερομηνία είναι τέλειο.

Πολλά κορίτσια και γυναίκες υποτιμούν τη σημασία μιας πρώτης ραντεβού. Αυτό είναι βασικά λάθος, επειδή η πρώτη εντύπωση είναι η ισχυρότερη. Οι ψυχολόγοι λένε ότι μπορείς να γίνεις αξέχαστος για οποιονδήποτε άντρα σχεδόν αμέσως.

Δεν χρειάζεται να συναντηθείτε για μια ολόκληρη εβδομάδα κάθε μέρα και να δείξετε τα θαύματα της διαβούλευσης, περπατήστε στις κοντότερες φούστες για να εντυπωσιάσετε. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ένα σύνολο παραγόντων σας κάνει αξέχαστους και όχι μόνο ένα πράγμα. Πολλές κυρίες πιστεύουν λανθασμένα ότι μόνο μία από τις σεξουαλικότητές τους μπορεί να μετατρέψει βουνά, αλλά αυτό είναι ένα σοβαρό λάθος.Αυτό που κάνει ένα άτομο αξέχαστο

Σκεφτείτε μια κατάσταση καθαρά ερωτικής φύσης. Είναι δύσκολο για εμάς να ξεχάσουμε ένα άτομο που είναι απίστευτα πρωτότυπο και χαρισματικό. Το χάρισμα μπορεί να εργαστεί και να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρωτοτυπία στο σύνολό της επιτυγχάνεται μέσω μακράς εργασίας. Μερικοί άνθρωποι δεν γίνονται αυθεντικοί και ασυνήθιστοι σε όλη τους τη ζωή.

Το χάρισμα είναι η ικανότητα να επηρεάζει τους ανθρώπους ψυχολογικά, σαν να υποστεί ύπνωση. Υπάρχει ένα τεράστιο σύνολο ψυχολογικών τεχνών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν γρήγορα ανθρώπους. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε μερικά από τα πιο σημαντικά κόλπα.

Επίσης, ένα άτομο είναι αξέχαστο σε αντίθεση με άλλα - πρωτοτυπία. Αυτές είναι οι απόψεις σας, η εμφάνισή σας, ο τρόπος ομιλίας σας, η ικανότητά σας να παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε. Θα αγγίξουμε επίσης ορισμένα από αυτά.

Πώς να γίνει αξέχαστο

Συμβουλή: χαμόγελο σωστά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα χαμόγελο. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του χαρίσματός σας. Εσείς οι ίδιοι πιθανώς παρατηρήσατε πόσο προσελκύεστε από χαμογελαστά άτομα. Δεν χρειάζεται να τραβήξετε ένα χαμόγελο σε όλες τις καταστάσεις και να την κάνετε πολύ προσποιημένη. Μάθετε να χαμογελάτε εγκαίρως και όσο πιο όμορφα γίνεται. Παρακολουθήστε τα δόντια σας και τη φρεσκάδα της αναπνοής σας. Αυτά είναι επίσης σημαντικά συστατικά του χαρίσματος. Το χαμόγελο είναι μια επαγγελματική κάρτα ενός ατόμου. Εάν ένας άντρας θυμάται το χαμόγελό σας, τότε έχετε ήδη κάνει σχεδόν το ήμισυ της απαιτούμενης εργασίας. Εξασκήστε ένα χαμόγελο μπροστά στον καθρέφτη. Τα μάτια σας πρέπει επίσης να χαμογελούν, γιατί οι έμπειροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν αμέσως ότι προσποιούνται. Είναι καλύτερα να μην χαμογελάτε για άλλη μια φορά αν δεν επιτύχετε καθόλου, αλλά σε περιπτώσεις όπου αυτό είναι κατάλληλο, πρέπει να δοκιμάσετε το καλύτερό σας, προσποιώντας ότι είναι φυσιολογικό και φυσικό για εσάς.

Συμβουλή δύο: ομαλές μεταβάσεις μεταξύ συναισθημάτων. Όταν χαμογέλασες, προσπαθήστε να μην βγείτε αμέσως το χαμόγελο από το πρόσωπό σας. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε για αρκετά λεπτά για να δείξουμε ότι αυτό δεν ήταν μυθοπλασία. Αυτό είναι ένα μικρό στραβισμό. Εάν όχι, τότε μοιάζετε με ρομπότ. Για να το δείτε οπτικά, μπορεί κανείς να ακολουθήσει τη συμπεριφορά του Mark Zuckerberg σε διάφορες συνεντεύξεις. Το χαμόγελό του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, γιατί επιστρέφει πολύ γρήγορα στην κανονική του κατάσταση.Συμβουλή τρίτη: χρησιμοποιήστε τα χέρια σας. Ας απομακρυνθούμε από το θέμα των χαμόγελων. Πολλοί άνθρωποι υπερβαίνουν τις χειρονομίες, κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τα χέρια για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Χειρονομία, αλλά όχι πολύ έντονη. Το πιο σημαντικό - μην διασχίζετε τα χέρια σας και μην τα ξεκινάτε το ένα για το άλλο μπροστά σας. Αυτή είναι μια κλειστή στάση που λέει ότι δεν είστε άνετοι με ένα άτομο. Μπορεί να είστε ντροπαλοί, για παράδειγμα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Για τους άνδρες που είναι λίγο έμπειροι στην ψυχολογία της επικοινωνίας, θα καταστεί σαφές ότι δεν σας αρέσει κάτι. Κρατήστε τα χέρια σας ανοιχτά και χρησιμοποιήστε τα για να δείξετε κάτι. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό είναι ένα μικροπράγμα, αλλά η αξέχαστη γυναίκα ξεκινά με τα βασικά.

Συμβουλή τέσσερα: μην φοβάστε την αφή. Εάν δεν είστε ακριβοί, τότε θα έχετε μεγάλα προβλήματα με τους άνδρες. Σε τελική ανάλυση, είναι οι πινελιές που δημιουργούν μια ειδική σεξουαλική αύρα, ένταση και έλξη. Δεν απαιτείται χυδαιότητα - μια απλή ελαφριά αφή του αρσενικού ώμου, του βραχίονα, του γόνατος θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε αμέσως και αμέσως. Μια επιτυχημένη γνωριμία είναι αυτή που δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Συμβουλή πέντε: χορέψτε μαζί του. Ο χορός σε μια πρώτη ημερομηνία είναι ένα πολύ δυνατό πράγμα. Δεν είναι απαραίτητο να φιλιούνται ταυτόχρονα, αν και πολλοί δεν μπορούν να αντισταθούν. Ο χορός αφαιρεί την περιττή ένταση μεταξύ σας, αφήνοντας μόνο τη φυσική έλξη. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε έναν άνδρα, χορέψτε μαζί του. Αρκεί 5 δευτερόλεπτα - αφήστε το να σας αγγίξει και να το αγγίξετε μόνοι σας. Είναι καλύτερα να μην το κάνετε αμέσως - κάποια στιγμή μετά την έναρξη, προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να χορέψετε μαζί του την πρώτη σας ημερομηνία. Ακολουθεί μια ακόμη συμβουλή - επιλέξτε άνετα μέρη με απαλή μουσική για τις πρώτες σας ημερομηνίες. Το μόνο πρόβλημα είναι πώς να πείτε στον άντρα κανονικά ότι θέλετε να χορέψετε. Μπορείτε να πείτε «ειλικρινά» ότι δεν χορέψατε ποτέ σε αυτό το τραγούδι, το οποίο, επιπλέον, είναι το «αγαπημένο» σας. Ένα μικρό ψέμα δεν θα βλάψει και ο άνθρωπος δεν θα πειράξει.

Συμβουλή έξι: μιλήστε για τον εαυτό σας όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό είναι ένα λεπτό ψυχολογικό κόλπο που επιτρέπει σε έναν άνθρωπο να σκεφτεί ότι σας ενδιαφέρει. Το γεγονός είναι ότι πολλές γυναίκες ή άνδρες έχουν μια πολύ κακή συνήθεια να μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους. Για παράδειγμα, την πρώτη ημερομηνία, σας είπε για μια περίεργη και σημαντική υπόθεση για αυτόν κατά την εργασία. Αντί να του πεις «ω πόσο ενδιαφέρον» ή «τι συνέβη στη συνέχεια», «ουάου!», «Πες μου κάτι άλλο», πες κάτι για τον εαυτό σου, σαν να του είπε , δεν έχει σημασία για εσάς. Αυτό δείχνει τους κακούς σας τρόπους, σεβασμό για το άτομο, σαν να τα είπε όλα αυτά μόνο για τους τοίχους και για τον αέρα, και όχι για εσάς. Εάν μάθετε να ακούτε και να μιλάτε για τον εαυτό σας μόνο κατόπιν αιτήματος άλλων ανθρώπων, τότε όλοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τις ημερομηνίες, αλλά και για τις σχέσεις με τους ανθρώπους γενικά. Αναμφίβολα, η ικανότητά σας να ακούτε θα κάνει έναν άντρα να σκέφτεται περισσότερα για εσάς και το πιο σημαντικό, να σας σέβεται.

Συμβουλή επτά: πείτε του το μυστικό σας.Αυτό μπορεί να είναι ένα φανταστικό μυστικό, αλλά μην ψεύδεις πάρα πολύ, ώστε να μην υποψιάζεται κάτι περιττό. Όταν ένα άτομο εμπιστεύεται κάποιον με το μυστικό του, τους φέρνει κοντά. Σίγουρα θα σε θυμάται πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο κορίτσι.

Συμβουλή οκτώ: γελάστε με τα αστεία του. Ακόμα κι αν τα αστεία δεν είναι αστεία, αξίζει τουλάχιστον λίγο γέλιο. Μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία και να πείτε ότι τα αστεία δεν είναι πολύ αστεία, αλλά σας αρέσει ακόμα. Αυτό μπορεί να κάνει διπλή εντύπωση, αλλά αν είστε τυχεροί, θα σας σέβεται ακόμη περισσότερο για την κατάλληλη ευθύτητα και ειλικρίνεια. Η αίσθηση του χιούμορ για μια γυναίκα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πλεονέκτημα, οπότε αστειευτείτε. Να είστε ελαφριοί και χαλαροί.


Συμβουλή εννέα: φορέστε σφιχτά ρούχα. Η φόρμα πρέπει να τονιστεί, να μην εμφανίζεται. Ένας άντρας μπορεί να σκεφτεί κάτι αν φοράτε μια τεράστια μπλούζα με ντεκολτέ. Εάν φοράτε μια κλειστή, αλλά σφιχτή μπλούζα ή σφιχτή μπλούζα και τζιν με push-up, θα κερδίσετε εκατό τοις εκατό. Ακόμα κι αν έχετε εξαιρετικούς δείκτες, σίγουρα θα σας αρέσει. Μην ντύνεσαι υπερβολικά, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι ο άντρας δεν θα είναι άνετος μαζί σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή.

Συμβουλή δέκα: κοιτάξτε τον στα μάτια.Μην τον κοιτάς όλη την ώρα. Θα αρκεί περίπου τα δύο τρίτα του χρόνου να κοιτάξουμε στα μάτια του για να διατηρήσουμε κάποια επαφή, την εμφάνιση που δεν μιλάτε με τοίχους ή διακόσμηση, αλλά μαζί του. Η επαφή με τα μάτια είναι πολύ σημαντική γιατί τα μάτια δείχνουν καλύτερα τη συμπάθειά σας.

Μάθετε να μιλάτε για θέματα που ενδιαφέρουν έναν άνδρα. Προσαρμογή σε αυτό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Βελτιώστε την κουλτούρα διαβούλευσης και ομιλίας. Φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που τους αρέσουν οι αγενείς και απλές κυρίες. Αλλά υπάρχουν μερικοί άντρες που δίνουν ευγενείς κοπέλες, οπότε πρέπει να είστε σε θέση να είστε τόσο αυτοί όσο και αυτοί.Η επιτυχία στην αγάπη έρχεται μόνο μέσω μακράς προπόνησης. Εάν έχετε λίγη εμπειρία, πηγαίνετε σε μια πρώτη ημερομηνία, τότε είναι πολύ απίθανο να κάνετε τα πάντα σωστά. Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε πολύ χρόνο στη μάθηση, αλλά να κατανοείτε τα πάντα την πρώτη φορά. Μάθετε από τα λάθη των άλλων, επειδή όλες οι παραπάνω συμβουλές βασίζονται σε αυτά. Είναι αδύνατο να γεννηθείς μια ιδανική γυναίκα - είναι δυνατόν μόνο να γίνεις στη διαδικασία της ζωής.

Πολλοί από εμάς ονειρεύονται μια τέλεια ημερομηνία. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ραντεβού, από μια ρομαντική βραδιά έως μια συναρπαστική περιπέτεια ή βύθιση στον κόσμο της τέχνης. Ο προγραμματισμός μιας ημερομηνίας απαιτεί προσεκτική προετοιμασία, αλλά η απόλαυση που παίρνετε από έναν ποιοτικό χρόνο που αφιερώνεται θα αξίζει όλη την προσπάθεια.

Travel Together

Kikidatingtravel.com

Dating Networking 

Kikidating.com 

#dating #yacht #men #women #speeddating #nice #france #italy #monaco #usa #palmbeach #travel #luxury #lifestyle #cooking #kikidating #socialmedia #networking #onlinedating #ladies #dating #kikidatingapp #kikidatingtravel

1 view0 comments

Recent Posts

See All

©2021 by KIKIDATING TRAVEL & KIKIDATING.COM